Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Graverade kniv länder anpassas med text


Varje region med sina seder och bruk. Det är samma för dessa knivar. Erbjuder en personlig graverad och länder kniv med ett meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Välj en anpassad kniv länder. Oavsett område du valt (Bretagne, Provence, Burgundy, Korsika), hittar du det till ett rimligt pris. Dessa graverade knivar berättar historien om sin region, den franska arv. Varje region i Frankrike till en funktion med dessa knivar, kommer du att upptäcka den specifika kompetens var och en av dem.

Konsten att kniven är inbjuden i ditt hem till glädje för din pappa eller din man. Vissa modeller av fällknivar eller fickknivar att erbjuda ett original personlig gåva med anledning av fars dag eller jul.

Anpassa en graverad kniv för att göra den unik

För dig eller för att erbjuda, lägga till ett meddelande, ett datum, ett namn på baksidan av vass kniv för vart och ett av dessa köksknivar. Gravyren kommer att lägga till något extra till din gåva något unikt. Vårt team noggrant reproducera anpassning du har skapat genom en teknik för mekanisk gravyr.

Vi erbjuder ett brett utbud av typsnitt, så du är säker på att hitta en som passar dig bäst. Beundra direkt göra din anpassning på fickan kniv och se till att ha kul med detta graverad gåva!

Erbjuder en personlig länder kniv med din pappa

Att erbjuda som en gåva för Alla hjärtans dag eller som en julklapp, är du säker på att behaga. Så gå vidare och erbjuda en personlig kniv! Oavsett om du väljer en liten kniv, en fällkniv eller en pennkniv, alla våra regionala knivar tillfredsställa dina cravings och gör att du kan markera det område som är varmt om hjärtat.

Kan användas för alla typer av användning, kommer din brända kniv tjäna både för att skära ost, som följer din pappa under sina jaktresor. Med sin ärm olivträ, med sommelier korkskruv kol eller rostfritt stål beroende på modell, njuta av kvaliteten på dessa multifunktionsknivar och med den traditionella sidan av ditt land knivar.

Din kniv kommer att levereras i sin lilla rutan och du kan också välja en avgift bälte hölster för en riktigt personifierad gåva för att slutföra mannen i ditt liv. Våra knivar är vassa men redan kan det vara nödvändigt att slipa dem innan första användningen. Gör din egen kniv är helt gjord i våra franska verkstäder, garanterar detta dig en kvalitet gravyr och lyhördhet i att behandla din beställning.

Andra gåvor kategorin "anpassad kniv" kan intressera dig:

Anpassad kniv länder för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.