Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Ställ och kniv graverad med en textruta


Ge en låda kniv graverad och personlig med en vacker budskap. Presentförpackning väntar på dig att tillfredsställa och förvåning.
Sortera efter: pris - popularitet

För fans knivar eller köksfläktar här knivar lådor att anpassa. För köttälskare, erbjuder vi ursprungliga köttknivar som presenteras i en förpackning som består av en kött kniv och gaffel med två hackor och en svart förvaringsfodral återförslutningsbar neopren. Vad gäller de som älskar knivar, upptäcka en låda med 6 knivar graverade rostfritt stål Xdmodo varumärket.

Oavsett initialer, ditt namn, ett meddelande eller ett datum, anpassa denna kokkärl kommer att vara en bra idé för en man eller en kvinna. Välj bland våra olika skriv typsnitt och njuta av levande rendering av din skapelse. För dig eller för att erbjuda, kommer gravyr lägga till något mer till dessa kvalitetsknivar.

Ge en låda kniv anpassad för fars dag!

Mors dag är en möjlighet att ge din mamma denna personifierade presentförpackning, kommer hon inte stolta över att använda för att göra sina läckerheter? En uppsättning av sex knivar i rostfritt stål som kommer att vara etsad på samma sätt, med den text som du vill behaga din mamma!

Den speciella kött rutan kniv kan erbjudas till Fars dag med din pappa förbereder sommaren grillar på bästa sätt! Kniv och gaffel kan anpassas på olika sätt och i tecken tecken som du väljer. Släpp loss din fantasi och ha kul och göra en rolig eller kärleksfull text för en festlig gåva framgångsrika fäder!

Nygifta i din krets? Vara övertygad om att de inte kommer att ha denna gåva på deras bröllopslista! Gåva graverad, unik och personlig, uppsättningen av knivar 6 stål graverad glädje älskare av matlagning! Kom ihåg att enligt traditionen, när de erbjuder en eller flera knivar, en måste få ett rum i gengäld!

Andra gåvor kategorin "anpassad kniv" kan intressera dig:

Custom Knife Box för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.