Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig kniv graverad med billig text, Laguiole, Opinel, victorinox


skräddarsy knivar är säker på en gåva av de mest originella. Gå med ett unikt budskap ingraverat på bladet.

anpassad kniv : populära

Gravissimo har valt klassiska knivar, vika eller flerfunktions bland de mest prestigefyllda märken av bestick garanterar dig den bästa kvaliteten för din personliga gåvor. Till var och en sin egen stil och personlig kniv, den moderna människan, samtida, klassiker, fiskare, snickaren eller äventyrare ... alla kan hitta sin matbestick att bränna ett ursprungligt meddelande på bladet. Breton baskiska kniv eller kniv för att ge en originell present graverad med en man fäst vid dess territorium ursprung. I en lika manligt, upptäcka våra personligt tändare graverad pennor Parker och Waterman varumärke. En personlig gåva idé att fylla din pappa, din make eller din son som kommer att fira sin 30-årsdag.

Anpassa din fickkniv genom att snida ett ursprungligt meddelande

"Made in France" hedras i vår butik med Laguiole varumärke, igenkännbar för sin ikoniska bee. Om traditionella Domoclip rockärmen med plast sjönk i en mängd färger och mönster Eclair fällknivar med sin trähandtag av olivolja eller mahogny, är alla dessa produkter garanteras för livet.

Leatherman varumärke för sin garanti sina produkter 25 år och erbjuder stålblad 420 hög kolhalt garanti för hög kvalitet. Deras multifunktionella schweiziska arméknivar med 9 eller 12 verktyg i ett är överraskande och kommer utan tvekan en perfekt present till MacGyver man i vardande. Med sina tänger, skruvmejslar, flasköppnare, filer, sax (...) det är graverad kniv som en dag du inte av förlägenhet.

Även i hög bestick traditionen Baladéo erbjuder originella, eleganta, moderna linjer med en blandning av ädla material exotiska trä och rostfritt stål ser bra ut, trogen skapelser en knivmakare. Regionala knivar, jaktkniv, switchblade, korkskruv för vin servitörer eller kökskniv för varje tillfälle. Multifunktions kniv, under tiden, kommer att falla brant att korka en god flaska eller skruva, skruva oväntat. försöker också vår svamp kniv för att göra din samling med tillförsikt. Våra flaggskepp modeller, hitta Laguiole kniv 12cm enbär eller kniv Vendetta modell, direkt från Korsika.

Vi försöker hela tiden förbättra vårt sortiment och berika den med kan vara i framtiden tillägg av high-end produkter såsom exempelvis knivar med Damaskus blad, Fontenille Pataud Le Thiers och hans kniv.

Erbjuder personlig kniv graverad med ett namn

Varje gåva hans budskap. Alla blad är anpassningsbara, ett namn, ett viktigt datum, ett ord eller favorituttryck, en blick full av ömhet och humor ... du nu att tävla fantasi och skapa en unik och originell present. Vi återger ditt meddelande med laser eller mekanisk etsning direkt i stålet. Vi hör ibland att det är olycksbådande att erbjuda en kniv, men vet att om du får i utbyte ett mynt, hjälper det att avvärja otur!

Den anpassade kniv är denna billiga, praktiska och överraskande present till jul, en födelsedag eller som fäder festlig gåva. Tänk på det för att behaga din pappa och följa den med ett fall finns i två storlekar beroende på vilken modell du väljer. Du kan också välja detta alternativ för att erbjuda affärsgåvor till dina kunder, enligt universum där de lever varje dag, kan de ha användning av en Opinel kniv varje dag! Vid mottagandet av din brända kniv, vet att bladet kan behöva slipning vara så skarp som möjligt och skär effektivt.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.