Personlig kudde tryckt med foto och text Cheap
Bo bekvämt på soffan eller i rummet genom att en ursprunglig dekorativ kontakt med anpassningsbara kuddar ditt vardagsrum. Upptäck ett urval av anpassningsbara mallar med text och / eller bilder som du väljer.
Sortera efter: pris - popularitet

Hur du anpassar kudde?

För dekoration av ditt rum eller i soffan i vardagsrummet, upptäcka flaggskeppet personlig gåva för rummet, anpassade kudde! En personlig gåva idé för dem som älskar den ursprungliga inredning och personalisering med ett foto. Lägg till en personlig touch och helt unikt för dina prydnadsföremål. För en liten skräddarsydd bild pad, välj den färg du vill från vårt breda utbud av färger och hitta personliga presenter som kommer att göra en skillnad!

För en lyckad Alla hjärtans dag, välj en hjärtformad kudde och smälta älska din älskling (e) på grund av denna fotogåva. Din mormor kommer att vara nöjd med denna kudde, örngott eller hög kvalitet tryckt tröstare med ett porträtt av hans barnbarn på örngott! Den fyrkantiga kudde under tiden, finns i olika storlekar (från 35 till 45 cm), kommer att glädja din mamma för hennes födelsedagspresent eller mödrar kan också vara vackra kuddar födelse att dekorera barnets rum! Örngottet kommer att anpassas efter dina önskemål och din skapelse, en gåva Deco till dig själv! Den senare är borttagbar med en dragkedja, så att du kan maskintvätt (rekommenderas tvättning vid 30 °) utan någon risk för skador på trycket. Stoppningen kommer att levereras med locket för en gåva klar för användning!

Prova också den nya modellen mjuk kudde med en fin finish och en mjuk känsla. Vi erbjuder också att skriva ut foto på en textil rektangulär kudde för att få mer värde. Ditt foto XL kommer att kunna dekorera med originalitet vardagsrum, lekrum eller sovrum.

Erbjuder personlig kudde med ett fint foto och en ursprungliga meddelandet

Lägg de bästa bilderna du har och din text på omslaget av den ursprungliga kudden till fram och bak, vilket ger fritt utlopp för din fantasi: bild,,,, ... allt är meddelandenamn logotyp barns illustration möjligt ! Du kan lägga till antingen text att leverera ett budskap eller skriva en offert du vill, eller en bild från vårt bibliotek symboler eller fotografi från datorn. Du väljer den bild som kommer att flyga: bilden av ditt bröllop eller souvenir av ditt barns dop, som en födelsedag med vänner, ett familjeporträtt, en bild av dina barn, ett landskap av din senaste semester eller en annan ... tanken är att ha en färdig produkt helt anpassad för att passa: för en ursprunglig bild och kudde design. Du skapar på några minuter en personlig gåva till jul eller för en unik bröllopspresent! Oavsett om du vill installera den i familjen vardagsrummet eller sovrummet av ditt barn, denna personifierade väska, vitt eller färg, dekorera ditt hem unikt och ovanligt sätt.

Oavsett om du vill erbjuda ett stort hjärta kudde bilden till ett barn eller en rund kudde till din fru, är du säker på att hitta den modell som passar! Njut av en fransk produktion sedan tryckning på kuddfodral sker i våra verkstäder baserade i Marseille och utförs på begäran av vårt produktionsteam. Utskrifts ditt foto kommer att genomföras i high definition. Vi råder dig att använda bilder av hög kvalitet för en perfekt återgivning. Med den föreslagna verktyget kan du se resultatet av din design innan du skickar din beställning. Vi strävar efter att återge din anpassning på din egen omslag och kudde är till ditt förfogande för några speciella önskemål.

Upptäck ett nytt sätt att dekorera sitt rum med en egen kudde Foto

hela huset kommer att vara dekorerad i bilden genom olika egna objekt som vi erbjuder: kök förkläde, fotokonst, iPhone fall, iPad skrov, vägg klistermärke, plysch, magi mugg eller musmatta kommer att följa din bild kuddar. Inredningen är en växande trend, och nu, i stället för att spendera sina pengar inom industriell möbler, kan du skapa egna objekt runt dig varje dag! Gravissimo du skapa dig en inredning, trendiga och din bild. Från anpassade bilder till ditt hjärta, kan du skapa flera dekorativa objekt som ett bord foto, personlig muggar för frukost men även kläder som en skjorta, en personlig väska eller broderade body bebis !

Alla våra egna kuddar modeller är 100% polyester och erbjuder en anpassning på både framsidan och på baksidan. Även om de inte rekommenderas för sängkläder, kan du använda dem som dekorativa kudde på sängen eller på soffan. Du kan njuta av hela familjen, en flicka, en pojke i sin helhet tonåren, en man eller en kvinna, och att, oavsett anledning: för jul, en födelsedag, naturligtvis, men också för den stora festivalen -merous, för en personlig baby gåva att gratulera en examen eller att tacka en vän som tjänat dig.

Dessutom har våra priser är attraktiva med kvalitet uppdrag: en välsignelse för din plånbok! Våra leveranser är snabba (24 timmar till 7 dagar beroende på fraktsätt valts) så att du kan hitta en originell present eller original inredning, även sista minuten. Idealisk för heads up som glömde mors dag närmar sig eller deras bröllopsdag, kom ihåg att skriva ut dina bilder peeling blandar effekt på Deco pad och erbjuder en originell present! Skäm bort dig själv eller behandla dina nära och kära med en ursprunglig dekorativa objekt med en personlig billig kudde kommer med sin stoppning. Du kan också välja ett paket med en personlig filt för en romantisk gåva! Så kul att skapa som erbjuder denna personlig kudde du kommer att uppleva oförglömliga stunder genom att dela dem med dem du älskar.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava huset för" kan intressera dig:

Anpassad dyna för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.