Lådor för smycken för att personifiera med ett foto och text
Upptäck våra kapslingar att erbjuda med din personliga smycken och bedrivs Gravissimo
Sortera efter: pris - popularitet

Möjligheter att erbjuda en vacker graverad smycken är många: födelsedag, Alla hjärtans dag, jul, mors dag, dop ... Dessa små stunder i livet är dyrbart och oförglömlig. För att vara mer framgångsrika, kom ihåg att linda dina hängen, örhängen, anpassade armband i smyckeskrin. Våra smycken lådor är den vackraste effekt och belysa de mest enkla föremål som mer sofistikerade.

Du beslutade att överraska henne med en kärleksförklaring på Alla hjärtans dag eller ett förslag bröllop på restaurang? Beställ påsen i svart eller röd sammet tillsammans med din personliga smycken. Diskret men ändå elegant, kommer det lätt glida ner i fickan perfekt att överraska din älskling i den utgående mellan dessert och kaffe.

Följa din personlig gåva med en vacker smyckeskrin för att fylla din älskling (e) för Alla hjärtans dag eller jul

Du ser drömmen framför de stora romantiska kärleksförklaringar filmer? Du vill vara hans Hugh Grant för en natt? Välj vår röda kista av mjukt tyg du déplierez tidpunkten för att göra honom upptäcka teatraliskt personlig gåva. Hugh Grant skulle inte ha varit så framgångsrik!

För dessa mer formell, som dop eller baby gåvor som våra faux rött läder lådor på ett sätt smycken stil kommer att vara perfekt att erbjuda värdefulla och traditionella graverade medaljer.

Alla dessa smyckeskrin är viktiga tillbehör för att slutföra en personlig gåva värde. Tel kistor, kommer de att presentera din hängande på ett elegant sätt. Detta garanterar utveckling av er uppmärksamhet på den som tar emot det för alla tillfällen. Kom ihåg att beställa samtidigt som din hänge, ditt armband eller dina egna örhängen.

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Juvel-box för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.