Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Presentförpackning bebisfödelse broderat med hennes namn


Upptäck personliga baby lådor och broderade med initialer, ett namn eller ens ett meddelande. En original- gåva för en baby.
Sortera efter: pris - popularitet

När du måste göra en gåva av födelse, är det fortfarande en gåta. Det är faktiskt inte lätt att hitta vad som är nyttigt för barnet och som kommer att glädja föräldrar. Presentförpackningen har blivit mycket trendigt och kan erbjuda flera användbara nuvarande.

Våra lådor innehåller födelsen av en sovsäck, en filt och en uppstoppad djur. En rosa modell för flickor och en annan blå för pojkar (eller vice versa!) Kommer att förföra alla dem som saknar fantasi när det gäller att erbjuda en födelse gåva.

För en personlig och originell barn box, föreslår vi att brodera namn hos nyfödda. En broderad gåva är alltid uppskattat. Dina vänner kommer att se att detta inte är en enkel närvarande köpt i den första butiken hittades. Du tog dig tid att göra skräddarsy. Detta är en uppmärksamhet som alltid påverkar nya föräldrar.

Satsa på en original- födelse gåva genom att erbjuda en personlig bebis lådor

Spelningen av vår personliga babyset är lämplig för nyfödda tills dess 6 månader. Bekvämt och säkert baby sova varmt utan risk för upptäckt in på natten. En nyfödd behöver alltid att känna insvept i säkerheten som när han var i livmodern hos sin mor. Detta kommer att vara fallet med dessa produkter. Sovsäcken är också mycket praktiskt för en promenad i vagnen. Det kommer alltid att vara väl förpackade för sin tupplur. Filten och plysch, under tiden, kommer att följa henne kramar gånger och kommer att vara där för att lugna honom när han gråter.

Du kan erbjuda dessa tillbehör broderade med någon som är nära dig. En familjemedlem eller en vän, men också en kollega eller granne efter en lycklig händelse. Du behöver bara veta barnets namn för att göra det broderat på sovsäcken och filt.

Perfekt för en gåva av ursprungliga födelse metoder för barn, men även för föräldrar, kommer personligt lådor ge nöje att tillbringa mysiga kvällar och stunder av ömhet!

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Personlig bebis box för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.