Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassad tryckt eller graverad USB-nyckel med bild, text eller logotyp


Anta vår egen USB-nyckel kan du lägga till bilder och text för ännu mer oefterhärmliga objekt.
Sortera efter: pris - popularitet

En anpassad USB-enhet är ett högteknologiskt objekt viktigt nuförtiden. Graverad med ditt eget foto eller text, kommer denna behändiga verktyg design! Att vara en geek trend, så att du bara måste välja din USB-enhet graverad bland våra personligt USB-nycklar eller våra modeller till låga priser. Med utvecklingsverktyget, kan ni tänka er en enda anpassad genom att tillfoga ditt meddelande, din bild eller företagsnamn, till exempel genom vår enkel anpassning guiden att använda. En trevlig idé för affärsgåvor eller företagspresenter.

Vi erbjuder ett brett utbud av former och färger för din egen USB-enhet. Svart, röd eller blå, välja den färg som passar dig bäst! Vi erbjuder också olika utföranden: trä för att fullända din ekologiska stil, en mini-USB som kommer att glida över eller en modell formad USB-nyckel eller kort för en originell design. Vi kan också skräddarsydda produktioner. För detta kan du begära en offert via kontaktformuläret. Vår försäljningsavdelning kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Lagra bilder på en anpassad USB-nyckel till din bild

Samtliga föreslagna anpassade USB-enheter på denna sida är gjorda av vackra material, trä, metall, plast eller aluminium, och har en kapacitet på 8 GB. Vår metod för personalisering av lasergravyr ger hög noggrannhet av linjen genom att ta bort ett tunt lager av material och erbjuder en hög kvalitet reproduktion av din anpassning och hög motståndskraft mot väder. Vi erbjuder också modeller sublime (märkning nära screentryck eller doming) där det är möjligt att erhålla en process färg utskrift av bilder eller logotyper.

När skräddarsy blir personlig reklam USB-nyckel unikt och originellt form av USB-nyckel kreditkort eller USB-penna. Säljs individuellt eller i parti, är denna idé perfekt för både privatpersoner och företag som önskar en hög teknisk support kvalitet eller USB billig. USB-minnen är kontorsutrustning som gör godsaker kontor för att främja en ny tjänst eller din nya webbplats till exempel.

PR USB-nyckel kan du annonsera ditt varumärke samtidigt som en användbar objekt pub varje dag för dina kunder eller anställda. Njut av kvalitet USB-minne med en stor lagringsutrymme och minne för att spela in alla dina filer och få en hastighet läsning och skrivning viktig när du använder datorn.

Få en trevlig affärsgåva med en ursprunglig USB

Spara dina digitala data, dokument eller foton på ett USB-minne anpassas med stil eller göra att erbjuda geek i ditt hjärta att imponera. Med en exakt lasergravyr, kommer du att bli imponerad av synliggöra dessa anpassade reklamprodukter, ekologiska eller mönster. En perfekt julklapp, en praktisk present till Alla hjärtans dag eller en gåva för att spara dina vackraste bröllop bilder? Du väljer ... Real visitkort, kan anpassningsbara USB-nyckel kan användas för att överföra dina kontaktuppgifter och presentationer till dina kunder. Kom katalog som är dyra att skriva ut och fartyg, väljer denna moderna PR-post som gör att du kan kommunicera med dina kunder, leverantörer och medarbetare för snabb, bekväm och modern. Företagets logotyp och mottagarens namn kommer att grav i enheten på ett USB-minne eller foto logotyp.

Göra valet av ett meddelande i ämnet med dina kunder genom att välja reklamartiklar som kommer att vara perfekt för företagens gåvor. Vi erbjuder mycket snabbt i tillverkning eller Chrono Express (inom 24 timmar). Oavsett mängden, vi är mycket reaktiva att bäst uppfylla dina behov och skräddarsy, som du önskar dina giveaways. försöker också andra objekt som kan intressera dina leverantörer och kunder: Foto Keychain, reklampenna, shopping väska muggar ... Vi erbjuder även tillbehör för att följa din USB-enhet, till exempel fästnyckelringen eller torn hals.

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Custom USB för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.