Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Sko toffel sandaler och personlig bild + text


Spricka för skor med flip flops eller tofflor med ditt foto och meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Du vill göra ett originellt sätt gåva till en speciell person, eller bara ha kul? Erbjuda anpassade skor överraska varje gång.

Tar väckarklockor försiktigt att börja dagen ut rätt, genom att sätta på dina tofflor med eller foto av ditt val ett meddelande. Att erbjuda alla tillfällen, får du ett trevligt leende till din familj eller vänner som remémoreront ljuva minnen med dig. Alla bekväma och varma, kommer de att behöva lämna duschen tills gräva i din mysiga säng.

Dina foton och meddelanden direkt sublim på dina tofflor som blir unik och är säker på att få en överraskning. För en födelsedag kommer jul eller lika lite uppmärksamhet som en personlig gåva att verkligen uppskattas. Att gå igenom val av skor, är du säker på att hitta en present som kommer att glädja.

Erbjuder personlig par skor till din mamma för mors dag eller för din man på Alla hjärtans dag och överraska dem!

Du kommer omedelbart att överraska din älskare / själv med ett par stringtrosor uppfanns just för honom eller henne. Din halv kommer att beröras att veta hur mycket hon betyder för dig eftersom du har spenderat tid att skräddarsy detta objekt. Registrera sitt namn kopplat till din, ett viktigt datum, en romantisk personligt meddelande, kommer detta tillbehör vara helt ovanligt. Ett par personlig flip flops verkligen utöver det vanliga. Sommar flip flops sublimera din semester eller de personer som du älskar. Barnen kan också få så fantastiska mode gåva. De kommer att vara den lyckligaste i världen genom att bära flip flops i sin image eller visa sin favorit hjälte.

För att inte ser ut som alla andra, bär ett par flip flops eller tofflor bilden får dig att sticka ut. Du lovar en passion för skor? Så unna dig själv genom att välja bild eller text som matchar din smak. Din vän, din mamma eller syster har en stor klädkammare? Komplettera samlingen genom att tillhandahålla ett tillbehör som kommer att skrivas ut inställningar. Roligt, udda eller allvarligare, den här bara existerar för mottagaren eller för dig.

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

Anpassade sko för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.