Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personifierad gåva med din dekorera foton till rummet


Våra personligt dekorationer för rummet du kommer att känna sig ännu mer hemma. Frame kuddar, har du valet.

Vi tillbringar en tredjedel av vår tid i sovrummet, så långt vi är bra där. intim utrymme par excellence, är denna pjäs perfekt för att göra små njutningar med en personlig inredning för rummet. En mycket bra idé för barn eller barn att dekorera sitt rum!

Alla dessa mjuk plysch för gos, tröstande stora problem eller bara för att spela, naturligtvis finna sin plats i en plantskola. Anta någon av dessa små djur (ko, kanin, groda, anka, apa, hjort, lejon, giraff och så vidare ....) och anpassa sin skjorta till en enda filt.

Senare, vid tidpunkten för fickan pengar, överväga att erbjuda ditt barn en spargris som får plats på en hylla precis bredvid snö glober i original form av hjärta eller stjärna. Två dekorativa tillbehör som du också kan anpassa en baby bild av honom, en rolig text till exempel, eller hans förnamn för att se honom le och uppmuntra honom att sätta några mynt åt sidan.

En unik och originell dekoration för ditt rum

Låt oss gå in i rummet. Mycket mjuk, kuddar i alla färger och alla former loveront på sängen för en unik dekoration. Ett original- foto gåva som kommer att glädja både en man än en kvinna!

Välj din stil och skräddarsy med souvenir bilder, porträtt, bröllop bilder, varför inte illustrationer som du särskilt vill eller meddelande, dikt, uttalande eller namn.

Våra anpassningar görs av färgsublimeringsprocess som garanterar lång grepp om tid och en trogen återgivning av den ursprungliga. Våra barns produkter uppfyller europeisk säkerhetsstandard EN71 standard.

Välj en gåva idé för en skräddarsydd dekoration för rumspriser och originalitet idiotsäker. Du kommer säkert njuta av dina vänner på inflyttningsfest, till dina nära och kära till jul eller något annat tillfälle erbjuda eller nöje.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava Hem & Livsstil" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.