Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade tryckta eller broderade locket med bild + text


Falla för en anpassad lock med en bild och en broderad meddelande. En originell idé för semester och stranden.
Sortera efter: pris - popularitet

Skapa en egen mössa och våga ett unikt utseende med ett barn eller en vuxen hatt, personlig med foto eller texten av ditt val. Vi erbjuder en anpassning eller genom sublimering eller broderi, för en som någonsin gjorts original och kvalitet. Unna dig en stil som passar dig, som du önskar genom att skräddarsy detta objekt kan vara eller reklam trend.

Foto lock gör att du kan visa din favoritbild i ett humoristiskt stil eller trend med en logotyp eller symbol som nära ditt hjärta. Du kan också lägga till text, allt för att släppas ut på den ovala området tillgängliga på själva produkten.

Om du vill brodera hatten, erbjuder vi också en modell som kommer att uppfylla dina förväntningar. Du kan lägga till ett namn, text eller smeknamn i teckensnitt och färg på ditt val. Med 15 olika färger och 20 typsnitt tillgängliga de kreativa möjligheterna är bred och gör att du kan förnya och du skapar ett hat-gjort!

Skapa en anpassad hatt med foto eller broderi

Anpassning sker helt i Frankrike, i våra workshops baserade i RUMILLY. Vi erbjuder även snabba leveransmetoder så att du kan få din beställning inom 24 timmar med Chronopost! Den perfekta lösningen för en sista minuten present eller brådskande behov.

Din anpassade mössa, tillverkad av 100% polyester, erbjuds i en storlek med en repa på baksidan för att justera huvudbandet. Skapar du en total look också upptäckt våra andra kläder för att anpassa t-skjortor, hoodie eller linne för kvinna med foto, finns på Gravissimo ett brett urval av original kläder och trender.

Göra valet av en reklam lock för att skapa en företagskultur gåva eller federera dina anställda under en dag av "teambuilding". Lägg företagets logotyp, med namnet på varje eller bara dagen för händelsen, och orderkvantitet anpassade lock. Du kommer automatiskt att få en rabatt på upp till 30% för kontroll av samma modell. Det finns inga minimikrav, så proffs kan också beställa enheten om det behövs. För en skräddarsydd offert och kundanpassade, kontakta oss från kontaktsidan.

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

Beställnings- lock för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.