Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Schoolbag barn Kindergarten Personlig Foto + Namn


Det är tillbaka till skolan, ta tillfället i akt att erbjuda honom en portfölj personifieras med hans namn eller bild av hans favorit hjälte.
Sortera efter: pris - popularitet

Ditt barn behöver en liten ryggsäck för sina fritidsaktiviteter? På väskan för henne till dagis? Letar efter en väska som kan innehålla alla angelägenheter barnet i spjälsängen eller i hennes barnflicka? Detta är en möjlighet att skaffa dig en fin anpassad bindemedel att barnet, läraren eller sjuksköterskan känner igen den första anblicken och det kommer att vara stolthet din lilla paket av glädje.

För kimono eller balett tofflor onsdag eftermiddag, eller några lager, en filt och medicin att uppmärksamma barnflicka, erbjuder vi röda eller gröna ryggsäckar, mycket praktiskt. Så att barnet fann hennes lätt till omklädningsrummet eller barnskötare inte blanda affärer av sina skyddslingar, skräddarsy fliken för att göra den unik.

Välj den vackraste porträtt av ditt barn, men det kan också vara en illustration av hans favorit hjälte eller en teckning han har gjort specifikt och lägga till en text, till exempel hans förnamn. Du hittar i våra online guiden verktyg för att lägga till effekter i ditt foto. Vi återger troget din skapelse med färgsublimeringsteknik känd som garanterar långvarig i tid.

Jul eller det nya skolåret, erbjuda en personlig portfölj för ditt barn med ett foto tryckt eller broderad text

För en avkastning på det roliga klasser, upptäcka våra modeller med samma form som djur som du kan brodera namn på ditt barn. Vi erbjuder modeller som lugnande roliga lite rosa nallebjörn namnges Emma, ​​Nestor lojal blå hund eller kattunge lite rosa fitta och trendig svart. Den stora designen av dessa gåvor imiterar perfekt djur med små öron och stiliserade ben. Mycket praktiskt med sina fickor, fack och vadderade axelremmar, kan de lätt innehålla böcker och arbetsböcker dina små skolbarn.

Du kommer att kunna välja mellan fem färger i vår son att brodera din text. Detta kan vara namnet på ditt barn eller ett budskap om uppmuntran. Redan original, kommer detta bindemedel blir unik. Det kommer att bli en stolthet för en som kommer att förändra det och skolstarten i glädje.

Om ditt barn föredrar dinosaurier, ponnyer och lejon, ge honom en av våra färgstarka mönster (grön, blå eller rosa) med en liten figur hängande på framsidan. Består av två fickor för skolfrågor, dessa ryggsäckar är mycket original. Gör ännu mer unik genom att anpassa dem med en broderad meddelande i en av de många färger som vi erbjuder.

Ge en personlig pärm med ett foto eller broderi till ett barn kommer in dagis kommer att spela ner separationen och låt det enkelt hämta sina tillhörigheter. Det är också glädjande att ett barn genom att erbjuda honom en påse med konstverk han ville och du inte hittar på marknaden. En original- gåva för back to school, men också för hans födelsedag eller jul.

Andra gåvor kategorin "anpassad Pase" kan intressera dig:

Personliga Book Bag för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.