Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Fajans plattor och anpassade tryckta med dina bilder


Anpassa kakel i köket, badrummet eller inmatningen med ett foto.
Sortera efter: pris - popularitet

Knappast jul och nyårsafton detta tidigare som redan finns på horisonten för nya stora evenemang: Alla hjärtans dag, årsdagen av din älskade (s), dina barn eller kanske en ditt första möte ... som bland dina beslut för året du har åtagit sig (e) framför allt för att behaga dina nära och kära, varför inte överraska dem med en personlig gåva? Och om ämnet i år, är ett måste i detta område utan tvekan anpassade kakel.

Som namnet antyder, är denna typ av kakel gjorda speciellt för dekorativa mål som för närvarande är en av musten i dekorativa gåva idé. Principen kan inte bli enklare: som din inspiration, tillfoga ett foto, en bild, en dikt, en text, initialer, och alla kommer att tryckas på mediet i fråga, så att det går pryda en av favoritplatser av dina släktingar (dusch, kök, sovrum, och även varför inte på toaletten eller de främre stegen!).

För en unik dekoration i köket, välja en anpassad kakel foto

Dessa objekt är Declinable enligt känsligheten hos varje form av hjärta (perfekt för älskare transit eller neo-föräldrar!), Ovala, kvadratiska, rektangel etc. Kort sagt, är vad dina önskningar och ditt humör det möjligt att skapa din egen dekorativa objekt på vår skapande verktyg.

För Alla hjärtans dag, gå vidare och erbjuda en anpassad kakel formad lilla hjärta för en gåva till låga priser. Medan redecorating ditt kök eller badrum, kan du ha kul att beställa flera kopior som du kan skriva ut foton från din senaste semester eller porträtt av var och en av familjemedlemmarna!

Så ni ser, men i alla fall, nu vet du hur man överraska dina nära och kära med en ursprunglig personlig present till sitt parti eller för jul!

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för inmatning" kan intressera dig:

Anpassade kakel för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.