Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Infall inramar och anpassade skrivs ut med ditt foto Original


Offez ett fint ram för att anpassa med personliga bilder och text. En unik personlig inredning med dina foton.
Sortera efter: pris - popularitet

Den anpassade infall bildram är en gåva för ett barn eller en vuxen mycket original! Hitta olika former ganska ovanligt: ​​kassett radio, solglasögon, TV, skåpbil, ... men också olika medier såsom skiffer, plast eller glas. Du kommer också att upptäcka många och varierande former, varje person finna lycka bland vår vackra samling. Vi erbjuder dig kvalitetsramar för mindre än 25 €.

Fancy fotoramen för att skräddarsy din smak

Smaker och önskemål skiljer sig från en person till en annan. Du kan skräddarsy dessa dekorativa objekt som du vill med dina bilder och ett meddelande eller ett namn och ett datum. Välj helst en högkvalitativ fotografi så att det inte finns någon brist vid skräddarsy. Tekniken som används för anpassning kallas sublimering. Denna process är att suga din bild direkt i substratet genom att göra det kommer att vara mycket imponerande. Vårt team kommer att behandla din beställning med delikatess och spela din skapelse i den mest exakta sätt som möjligt.

Behandla din omgivning våra fina fotoramar!

Du har ingen aning om present till jul, en födelsedag eller de olika partierna? Det kommer att vara så här perfekt present för alla tillfällen. Ett par vänner gifta eller de kommer att köpa ett hus? Du vill inte att komma tomhänta när de rack utan att tömma plånboken? Den anpassade snygga fotoramen är en perfekt present! Vi erbjuder ett brett urval av de mest roligt att den mest ovanliga. Du hittar dem i tillräckligt pep eller flashiga färger, de tillför originalitet till det rum där de kommer att vara villiga antingen ett sovrum, vardagsrum eller kök!

Andra gåvor kategorin "Photo Frame Custom" kan intressera dig:

Fancy beställnings- fotoram för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.