Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Frame Custom Tile tryckt med din bild + text


Upptäck våra anpassade kaklade ramar med ett foto och ett meddelande. En perfekt gåva för en unik dekoration.
Sortera efter: pris - popularitet

Kakel Bilden är ett originellt sätt att ta familjeporträtt eller semesterminnen. Det är verkligen att skriva ut bilder på en bricka för att göra det så imponerande som vackra dekorativa objekt. Således kommer gästerna verkligen nyfiken på att se dina vackra fotografier på media ovanligt.

Den anpassade kakel fotoram finns i flera former. Den rektangulära formen är avsedd för exempelvis ta emot bilder av landskap eller platser som har markerat din semester. Hjärtformen kan användas för att stödja en bröllops fotografi eller en bild av det första barnet. För att få ihop familjen i en bildram anpassade kakel, kan du välja den ovala. Dessa är förslag, men vem som helst kan anpassa sitt stöd som den finner lämpligt.

Unna dig ett originellt och elegant inredning objekt genom att välja en anpassad kakel fotoram

Denna typ av inredning kan göra personliga gåva kontor samt för en kvinna för en man. Erbjuder till exempel liten modell i form av hjärta till din Valentine på fest i St Valentine. Överraska din partner med en ram som är tryckt en bild av sig själv eller din relation på ett roligt och annorlunda situation. Detta kan göra livet ljusare dag när ögonen nitade på den berömda kliché. För en födelsedag eller jul personlig gåva också kommer att göra.

Även om det är brukligt att erbjuda en penna eller ett anteckningsblock under utbyte av presenter på kontoret, varför inte välja denna typ av dekoration? Det kommer att bli en gåva som kommer att främja kontor säkert mottagarens humör på jobbet. Bilden av hennes husdjur eller vara kär för honom kan skrivas ut på den. Således, förutom att anpassa sin arbetsyta, han kommer säkert att hitta en bra humör bara genom att kasta en blick den.

Andra gåvor kategorin "Photo Frame Custom" kan intressera dig:

Photo Frame Custom Tile för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.