Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassningsbar Ram tryckt med ditt personliga foto och text


Anpassa personliga ramar i trä, keramik, skiffer med en bild, ett foto, ett meddelande eller ett namn.

Lägg till en personlig och unik touch till ditt hem inredning med personliga fotoramar att lägga på en hylla eller skåp.

Den personliga fotoram är ett väsentligt ändamål att ge en själ till ett rum. Men du kommer att ha vacker välja bästa skott, han åter aldrig sin skönhet gömd bakom ett glas med reflektioner av ljus eller med tiden bleknar i solen ... I Gravissimo, föreslår vi att sublimera din finaste bilder med vår teknik är att impregnera den färg direkt i uttaget. Mer glas, mer reflektion, fler pauser men en imponerande prestanda över tiden.

Stage dina favoritminnen med personifierade fotoramar

Den vackraste effekt, vårt sortiment av trä ramar, glas eller fantasi tillåter iscensättning av en eller flera av dina bilder. Upptäck våra modeller duett version triptyk eller fyra platser lämnar dig ännu mer frihet att välja dina bilder.

Bland alla dessa produkter, kommer du att hitta en perfekt personlig gåva billig, oavsett tillfälle och mottagaren - en man, en kvinna, ett par eller ett barn.

Inred ditt hem med en personlig fotoram

Våra produkter är tillverkade av originalmaterial, trä, skiffer eller keramik. Välj din egen, den storlek som passar bäst med din bild (i liggande eller stående läge) och låt din kreativitet. Ladda upp din bästa bild, ett porträtt av en älskad du par din bröllopsdag, den vackraste bilden av barnet vid födseln, en oförglömlig landskap ... Lägg det ett meddelande, ett namn eller en datum och varför inte en konst filter bland de som erbjuds av vår online assistent.

Ge en unik gåva och billigt med en personlig fotoram för att fånga dina minnen, för ett miljöombyte eller jul, födelsedag eller en inflyttnings.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.