Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig hänglås graverad eller tryckt med din bild + text


Erbjuder personlig lås med ditt foto och ditt meddelande att förklara din kärlek. En originell present! Anpassade hänglås kan du resa med en souvenir fotografi eller att dölja dina hemliga skatter.
Sortera efter: pris - popularitet

Här är en billig present som kommer att förföra älskare och romantiska av dig! Om du planerar en resa semester eller din smekmånad, unna dig en av dessa anpassade hänglås med foto av din relation. Följa din skapandet av en text: dina två första namn + datum för sådant möte) och voila! Inom ögonblick, kommer du att ha skapat en personlig gåva som du kan ta under din nästa semester.

Oavsett om din destination är en paradisö eller de vackra gatorna i Venedig, ta med dig denna kärlek lås och njuta av en semester nära en bro för att använda denna symbol och försegla din kärlek på en drömmande plats. Gör ett löfte om trohet att bli älskad av denna symboliska gest och mycket uppskattat av par i kärlek. När hooked på ett staket eller ett räcke, kommer han bara kasta nyckeln i vattnet. Din kärlek kommer att beseglas för evigt i denna magiska plats ... och i era hjärtan!

Anpassade hänglås med ett foto, kan du lägga till lite färg och personlighet detta ibland ledsen och kallt objekt. Oavsett om du använder den för att hänga på en bro till andra sidan jordklotet eller som dekorativa objekt i ditt hem, se till att hitta din lycka bland vår samling!

Ge en romantisk gåva med en personlig kärlek hänglås med ett foto

Bilden hänglås är fortfarande mycket populärt bland par, att deras liv tillsammans varade några månader eller många år, det finns alltid ett bra tillfälle att säga "jag älskar dig." Alla hjärtans dag, en årsdag eller engagemang, gå för det personliggåva och överraska din älskling (e) genom att tillhandahålla samma låset. Du kan alla både hänga nycklar eller använda för att täta en låda som innehåller dina hemligheter eller din dyrbara smycken.

Njuta av snabb leverans och en fransk genomförande att tillfredsställa er med ett foto gåva till låga priser! Ett objekt som kan vara användbara, dekorativa eller helt enkelt som bär en romantisk budskap. Skynda välja mellan olika modeller och se din partners ansikte lysa upp upptäcka att detta så originell och full av känslor!

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Anpassade hänglås för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.