Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Sublime personifierad gåva med färgfoton


Falla för en personifierad gåva genom sublimering. Förkläde eller råna Foto kudde kommer att pryda ditt hem med originalitet. Dessa fotopresenter erbjuda dig en utmärkt prestanda över tiden, idealiskt för att tillfredsställa ett barn, en man eller en kvinna.
292,52 Kr
99,95 Kr
72,44 Kr
154,97 Kr
131,73 Kr
384,22 Kr
326,59 Kr
118,29 Kr
99,95 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Sublime är en teknik som används för att anpassa de flesta fotopresenter som vi erbjuder. En sublime personlig gåva kommer att ge dig en sammanfattning av bländande färger och utmärkt stabilitet över tid. Fotot mugg genom anpassade dynan eller musmatta, kan många substrat anpassas genom sublimering. Gravissimo fullo utnyttja potentialen hos var och en av de punkter vi erbjuder. För detta är vi i ständigt sökande efter förbättringar för att ge dig det bästa resultatet och bästa möjliga kvalitet.

Sublime uppnås genom hög temperatur tryck av ett pappersark som innehåller din skapelse, är den ursprungliga produkten vitt. Således, är färgerna på din skapelse impregneras direkt i materialet, skapar ingen överlagring eller ersättning och möjliggör fastsättning mycket lång sikt färg. Många material kan beröras av denna teknik: aluminium, textil eller plast. Mer än 1000 olika produkter erbjuds genom denna process som våra team perfekt behärska mer än 7 år.

Välj en personlig gåva sublimerad att visa alla dina familjefoton

Genom att välja en personlig gåva sublimerad, är du garanterad att få en kvalitet och ursprungliga objektet för dagligt bruk eller för att dekorera ditt hem. Bilder är hjärtat i våra liv i dag, med hjälp av smartphones och utvecklingen av sociala nätverk och andra fotografiska tillämpningar. Tyvärr, mycket ofta dessa bilder förbli virtuella och avgår snabbt glöms bort. Skriva ut bilder på ursprungligt material och vardagsföremål kan du återuppliva dem! Drick ditt kaffe i en mugg tryckt med den sista bilden av dina barn eller ta din lunch i en matlåda vars lock är en souvenir från din senaste semester och uppleva unika stunder genom att dela dessa bilder med dina vänner och kollegor!

Din surfplatta eller telefon skal kommer också att kunna visa ett unikt utseende genom att skriva ut i HD en bild, en logotyp och text av ditt primat. Dessa personliga gåvor kommer att tilltala både unga och äldre. Din son precis tillbaka i tonåren kommer att vara glada att visa sin stil genom sin iPhone fall eller hans nya singel t-shirt! När det gäller din mormor eller din mamma, kommer hon tröttnar mer att beundra alla sina barnbarn eller ditt barn just födda på en trä fotoram eller på sin nya fickspegel eller charm armband.

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.