Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Geek personlig gåva för män och kvinnor, anhängare av högteknologiska


Kolla in vårt utbud av gåva för nörd för att personifiera med ett foto och meddelande. Unika och originella högteknologiska presenter till dina vänner.

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Välj att erbjuda en personlig gåva för din geek bror, geekette din fru eller din bästa vän! Här är en originell idé som är säker på att behaga en man eller kvinna som aldrig lämnar sin dator eller videospel. Denna term används i stor utsträckning idag är tänkt att utse en person som har en passion för ett visst område. Detta kan vara av serier, videospel, datorer eller vetenskap. Så om du känner igen dig i denna beskrivning till en vän eller familjemedlem, du vet vad du måste göra: erbjuda en personlig gåva för geek!

Lägga till en personlig bild eller symbol på sin passion, är du säker på att hitta den perfekta presenten idé som kommer att ge honom ett leende! Om en tonåring som kommer att fira 15 år eller 18 år, en ung man på 30 eller en ledande 60 år, kan geeken ha alla åldrar och kan vara både en man en kvinna, det är därför du hittar i vårt utbud av mycket diversifierade högteknologiska prylar.

Födelsedag, julfest, inflyttningsfest eller bröllopspresent eller föda ett barn geek, oavsett tillfälle, här är de ursprungliga och praktiska föremål som kommer att flyga med dem du älskar.

Erbjuda en personlig gåva för en geek som du älskar!

Din man lämnar aldrig sin smartphone? Snarare är Apple, Samsung Nexus eller hittar ett unikt sortiment av mer än 50 olika telefonmodeller. När den valda stilen (silikonskal, konstläder fall ...), det ska bara föreställa sig en unik skapelse med passion för din älskade. Välj en bild, bild eller logotyp och tillfoga ditt meddelande, hans favoritcitat eller bara deras förnamn och skapa på några minuter en personlig gåva att överraska och förföra!

För en kvinna, upptäcka vårt sortiment av mus mattor anpassade med en ursprunglig tema och design inbillade av vår grafiska lag. Du kan sedan lägga till fotot och texten av ditt val. Detta skrivbord tillbehör ofta viktigt för dem som seglar i timmar på sin bärbara eller stationära dator, kommer att följa varje dag. Hon kommer att tänka på dig varje gång hon kommer att uppskatta värdet och utan tvekan denna punkt även praktiskt och ovanligt.

För dekoration i hemmet av en nörd, hittar du också originella idéer. Foto kudde med en Linux logotyp eller plexi bord med en science fiction illustration, det finns något för alla smaker och stilar eftersom du även som kommer att skapa din inredning.

Titta också bland vår dator täcker finns i många storlekar för att säkert transportera din bärbara dator. Anpassade muggar, under tiden, är avgörande för att njuta av en god kopp kaffe framför den. Mugg rostfritt stål med blank yta, eller magisk mugg färg, är valet bred för att vara säker på att hitta den modell som du vill. Slutligen får vi inte glömma den traditionella USB-minne graverad med ett namn eller ett meddelande. Hon kommer att följa en man eller en kvinna i hennes arbete, men även hemma för att överföra filer, foton och ... kommer att vara lika användbar estetiska! Man förstod, att behaga en datorentusiast eller videospel är nu lätt tack vare Gravissimo. Och allt till fyndpriser! Titta även bland våra t-skjortor, hundbrickor och Zippo tändare eller Sarome att hitta den perfekta idén!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.