Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personifierad gåva med företagets logotyp för en händelse


Erbjuda en unik och ursprungliga verksamheten gåvor till anställda för en händelse eller jul. Dina anställda kommer att vara glad över att hitta företagets logotyp på sina gåvor.
99,95 Kr
84,96 Kr
109,12 Kr
237,50 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Välj en personlig gåva med att erbjuda en unik souvenir till dina anställda, kunder eller leverantörer. För en kvalitet affärsgåva, väljer Gravissimo har en Marseille små beprövad kompetens och erfarenhet av många år inom personalisering av gravyr och sublimering. På senare tid har det unga företaget fått nya produktionsenheter för att utföra broderi och utskrift (UV, foto, klistermärken ...) att utöka sitt produktutbud och erbjuder dig över 2000 idéer för en personlig gåva företag framgångsrikt.

Vare sig det gäller jul, årsdagen av ditt företag eller för att välkomna nykomlingar, möjligheter att ge företagspresenter är många under hela året. För män och kvinnor, upptäcka idéer blandas eller tillägnad alla att vara säker på att göra dem glada och erbjuda föremål som de kan använda i sitt dagliga arbete!

För en kvinna, ser från våra speglar eller dörr väska personifieras med företagets logotyp och initialer eller förnamn Madame. Du att synliggöra ditt företag samtidigt som den erbjuder en praktisk och användbar punkt för kvinnor som arbetar med dig.

Gratulera dina anställda eller tacka dina kunder, erbjuda en personlig corporate gåva kvalitet

För män, se bland våra knivar eller varumärke Parker penna för en gåva av snygga och praktiska fall. Inga fler reklamgodsaker som kommer förstöra efter några dagar, Gravissimo erbjuder produkter som valts ut för sin kvalitet bland stora varumärken, redovisas i sin sektor. Göra valet av kvalitet och dra nytta av bra priser genom att kontakta vårt säljteam. Du kan begära en offert från vart och ett av våra produktblad. I 24 timmar, får du din offert, anpassad efter dina behov till bästa pris. Vårt kommersiella team står till ert förfogande för att svara på dina frågor och justera citatet enligt dina önskemål.

Gravissimo erbjuder även billiga objekt idéer för att erbjuda dina bästa kunder eller leverantörer. Anpassade individuellt eller på en stor volym, kommer var och en av dessa objekt utföras med omsorg av vår produktionsteam Marseille.

Företagets logotyp kommer att avvisas på många medier. Telefonen skal (iPhone, Galaxy, Xperia, ...) genom etsade dragéer eller dator klistermärke, anger färgerna i företag i livet för alla och markera ditt varumärke.

Om du vill anordna ett evenemang för att fira slutet av året eller årsdagen av ditt företag, anser en kulinarisk verkstad! Trendig, dessa workshops kommer att tillåta dina anställda att tillbringa en trevlig tid tillsammans och enande. Gå med i den här händelsen för att presentera ett original då de kan hålla: förkläde broderade eller tryckt med din logotyp och namnet på varje.

Mer konkret och praktiskt sätt varje dag, skapa en fotomugg med företagets logotyp tillsammans med en USB-nyckel, alltid oumbärligt tillbehör i det dagliga arbetet. Du förstod, stöden för din professionella evenemang i överflöd och du kommer att tillfredsställa kunder, anställda och leverantörer, oberoende av den budget som du vill fördela för detta tillfälle

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.