Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personliga gåva kondoleanser att aldrig glömma


Behöver en gåva för döden av en släkting. Erbjuder en personlig gåva med ett foto och en vacker meddelande att säga adjö. Unika gåvor som inte kommer att stoppa tårarna.

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Att förlora en älskad är alltid svårt att leva. Oavsett om det är en gammal död, en försvinnande som följde en lång tids sjukdom eller som uppkommer efter en allvarlig olycka, är det aldrig lätt för familj och nära vänner att leva dessa stunder av smärta och sorg. Din närvaro, kommer ord av komfort och personlig uppmärksamhet gör dessa stunder lite mindre svårt att passera. Genom att välja en kondoleans personifierad gåva, erbjuder dem möjlighet att hålla en unik minne av sin älskade en genom hans finaste porträtt tryckt på mediet för ditt val.

När den älskade gått, minnen av stunder tillsammans är ihågkommen. Och för att stödja och hjälpa dina kära i deras sorg, inget som en trevlig souvenir bild återges på ett kvalitetsstöd som skiffer fotoram eller glas. Skicka dina kondoleanser till dina vänner och familj genom att välja en kondoleans personifierad gåva.

Sörjande kommer att behöva all din kärlek och din närvaro i dessa olyckliga dagar. Om dagen för begravning eller hängande de följande veckorna, vara med dem och ge dem möjlighet att hålla med dem en vacker porträtt av den älskade.

Erbjud en kondoleans present personlig med ett foto av den älskade försvann

Att uttrycka sympati genom en ny och unik fotoobjekt som din vän eller din mamma kan installera i sitt rum eller i sitt vardagsrum. En tankeväckande och elegant gåva för att hjälpa honom att få igenom detta liv. Förutom de traditionella blommor placeras på graven på dagen för begravningen, erbjuda dem som stannar en oförglömligt minne av den försvunna personen.

Du kan också välja en fotoram att installera kyrkogården du kan förändras över tiden och slitage. Att skräddarsy med en bild, ett porträtt och ett förnamn och ett datum, för en mycket originell och unik objekt som du kommer att hedra minnet av en älskad part för tidigt.

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.