Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Gemenskap personifierad gåva för ett barn, flicka eller pojke


Upptäck våra anpassadegåvor för gemenskap av ett barn. Gravyr eller utskrift, erbjuda en sådan personlig hänge med hennes namn och datum för gemenskap.

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Välj en anpassad gemenskap gåva att tillfredsställa ditt barn, din brorson eller gudbarn. Komm, vare sig det första eller små, trosbekännelse eller bekräftelse, är en viktig händelse i den religiösa resa ditt barn. Detta markerar sitt engagemang för religion och intygar med sin familj och kyrka, tro och tro.

För en första nattvardsgång, gjorde vanligtvis runt ålder 7-8 år, finns det olika möjligheter att erbjuda en personlig gåva till en flicka eller en pojke. Välj en fin penna graverad med hans namn och datum för händelsen för att kunna hålla en förtjust minne av denna viktiga dag. Hans gudfader och gudmor kommer att välja för honom smycken föreningar sortiment av personligt armband och ett foto hängsmycke och örhängen som kommer att skrivas ut som en enhet med ett porträtt eller ett efternamn. En graverad medalj är en gåva av väsentlig personlig gemenskap. Skapa en uppståndelse genom att erbjuda en matchande armband med samma gravyr.

Växande och hans högtidlig trosbekännelse och gemenskap, kommer din 12 år gamla barn som just har gjort sitt inträde i tonåren njuta av en ursprungliga namnet kedja trend. På kvalitet smycken, silver eller guld pläterade, kan du gravera namn eller initialer ditt val. Välj också typsnitt från ett urval av över 60 olika typsnitt i klassisk stil, modern eller manuskript.

För ditt barn eller tonåring, välja en personlig gåva gemenskap

Mediet av ditt val, skapa dig en originell och unik anpassning. Lägg till ett personligt foto, ett porträtt av en älskad eller en religiös symbol och beundra direkt resultatet av din skapelse via ett onlineverktyg, mycket lätt att använda. Förälder eller farförälder, kom söker originella gåva idéer för att fira en bekräftelse på din son eller dotter.

Förutom traditionella idéer, som ett radband, en bön bok eller en religiös medalj, kan du komplettera din gåva av gemenskap med ett dekorativt objekt. Duk, kan plexiglas eller fotoramen vara ett modernt medium för att återskapa dina personliga foton, ett familjeporträtt eller en religiös symbol symbol för hans engagemang för kyrkan. På alla dessa prydnadsföremål, kan du infoga text, ett meddelande, en bön och ett datum.

För att organisera detta evenemang, loft snidade dragéer, choklad eller mandel. Finns i olika färger, ringa dina favörer små lådor som kan anpassas fram och tillbaka med en bild och text. Visualisera direkt göra din skapande och justera vid behov för att uppnå ett perfekt resultat. Förplikta vardera i mängder på 100 g och blanda olika färger och typ av tablett för att skapa en unik och originell dekoration i din familj. Var och en av dina gäster kommer att vara glada att komma undan med sådana konfekt som vackra att titta på så läckra att njuta!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.