Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Idé personifierad gåva för medarbetare, kvinna eller man


Erbjuda en unik och originell present med en bild av hans arbete vänner. Överraska honom med en gåva idé med en arbetsminnet.

Cadeau personnalisé Collègue de travail : populära

118,29 Kr
100,55 Kr
237,50 Kr
182,48 Kr
136,63 Kr
219,16 Kr
197,25 Kr
99,95 Kr
84,96 Kr
154,97 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Vid en pension eller ett jobb förändring till en arbetskamrat, ofta anordnar vi en farväl önska honom lycka till sin framtida anställning eller för hans välförtjänt pension. Den personlig gåva för en medarbetare kommer att vara mer intim och matcha smaker och förväntningar den berörda personen. Han eller hon kommer att hålla ett minne av hans tidigare medarbetare!

En personlig gåva för en arbetskamrat

Önskan att tillfredsställa ditt kontor kollega i samband med sin födelsedag? Upptäck vårt sortiment för att överraska honom med en bild och en rolig budskap! Budgeten är ett av de viktigaste kriterierna för att välja en present. Hitta billiga men kvalitet för att vara säker på att göra honom lycklig. Det är personlig med ett foto eller graveras, vi nödvändigtvis ett objekt som matchar deras smak och förväntningar och där du kan lägga till ett minne som du delade tillsammans.

Original föremål för farväl av din kollega

Han eller hon tycker om den nya tekniken? Varför inte ge det en dator eller en skaltelefonen skal? Ett brett urval av modeller finns antingen för alla bärbara storlekar eller för alla större smartphone varumärken. För en rökare, gå till en Zippo-tändare eller Sarome för denna kvalitet som kommer att hålla mycket länge. Graverad med ett ursprungligt meddelande, kommer denna vardag föremål följa honom överallt och han kommer inte att glömma dig! Oavsett din budget och om det är en individ eller grupp gåva, erbjuda en personlig gåva till en arbetskamrat är en mycket originell idé, sedan gå vidare och bläddra vårt val!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.