Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personifierade baby shower gåva för gravid kvinna och barn


Erbjuder en personlig gåva till mamma för hennes baby shower. Unika och originella gåvor för henne och hennes barn till denna viktiga ögonblick av graviditeten.
81,61 Kr
154,97 Kr
338,37 Kr
182,48 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Vad exakt är en baby shower? Inte översätta bokstavligen, är det en baby shower är född i USA, som är organiserad innan barnet föddes och där hans mamma kommer att firas honom, omgiven av sina vänner (oftast bara tjejer! ). Detta är en tid på dagen (frukost, eftermiddagsfika eller) där du kan njuta av läckra rätter, vi spela roliga spel runt graviditet och särskilt ger gåvor till den blivande modern! Vare sig det är för henne att ta hand om det eller att förstöra sitt barn, hitta bra idé att erbjuda en personlig gåva för en baby shower.

Under flera år, är denna festival demokratis växer i Frankrike, Spanien eller Italien. Detta en dag kommer att symbolisera övergången till din väns kvinnors status som moder. I allmänhet är detta mellan den 7: e och 8: e månaden av graviditeten för modern är frisk nog, men också tillräckligt lugnade av den goda utvecklingen av graviditeten. Vissa föredrar eller kommer att ha något annat val än att organisera partiet efter barnets födelse (av hälsoskäl eller vidskepelse). Detta fungerar!

De män, naturligtvis pappa, kan också vara närvarande på festen med vänner. Det är upp till dig att välja vad som passar dig bäst! Gåvor för mamma eller broderade kläder för barnet, kan ni föreställa er alla möjligheter att tillfredsställa din flickvän, din syster eller din dotter.

Välj en personlig gåva för en baby shower och skämma bort mamma och baby!

Oavsett om du själv organisera din egen baby shower eller din bästa vän, Gravissimo erbjuder idéer för att ge en personlig gåva för en baby shower och skapa sin egen inredning! Fester, aktiviteter, små gåvor till gäster, tänka på allt för att se till att denna händelse är en succé!

För dekoration, är det viktigt att ha valt ett tema, en färg i samband med händelsen. För att underlätta detta val, är det alltid bättre att veta barnets kön kommer att guida dig i ditt beslut. Då ska bara skapa en personlig inredning för händelsen.

En trevlig personlig fotoram tar en bild av de framtida föräldrar när de föds kommer att vara idealisk för att skapa en egen atmosfär. Alla kommer att undra eller gissa vem vill spädbarn (ra) mest! också skapa underlägg tar ditt tema eller vackra bilder muggar. Varje gäst kommer att lämna med hennes att hålla ett minne av denna unika dag.

Varför inte fylla detta ursprungliga mugg med ett handtag ristade pastiller? Med en bild och text, kan dessa traditionella sötsaker erbjudas till dina gäster vid detta tillfälle. Du förstod, Gravissimo är där för att stödja dig både i förberedelserna och under ditt evenemang och du kommer att skapa en perfekt atmosfär för att göra framtiden glad mamma!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.