Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personifierad gåva för hund eller katt


Erbjuder en personlig gåva till ditt husdjur. En medalj för original katt och graverade med hans namn eller en hundhalsband med ditt telefonnummer är gåvor de kommer att uppskatta.
109,12 Kr
103,67 Kr
118,29 Kr
106,46 Kr
118,29 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Det finns nästan 1-1 husdjur capita på franskt territorium. Och för många, har deras fyra legged följeslagare en mycket viktig plats i deras liv och i deras dagliga liv. Detta är anledningen till att hundar och katter har också rätt till sin personliga gåva för djur

Dina grannar eller dotter har precis köpt en söt liten hund? Om de redan har hittat ett namn, vet du vad du behöver göra för att erbjuda dem en skräddarsydd gåva: personifiera ett halsband med sina namn, foto eller telefonnummer ägare. Med vår online redaktör, vätska och lätt att använda, kommer det att bli en enkel match att lägga ut din unika skapelse.

Få en trevlig personifierad gåva för ett djur och göra lycklig ägare till denna hund eller katt

Bland vårt sortiment av produkter för hundar och katter, djur också medaljonger att bränna! Aluminium och finns i många färger och former (ben, hjärta, runda, emblem, ...), dessa produkter levereras med två typer av fästdon att hänga dem mycket lätt i kragen av din fyrbenta följeslagare! Markera den text du vill prenumerera på (namn, telefonnummer eller adress) på framsidan och baksidan och välj ett original typsnitt för en unik du vill och du matcha! Vi föreslår också att bränna en bild, logotyp eller symbol för fullständig anpassning.

I kategorin medaljer för djur, upptäcka även färgmodeller där ditt foto exakt ska skrivas ut med en enda rendering och ljusa färger. Med ett foto medalj hängande runt halsen, kommer din hund gå stolt. Överväga att erbjuda detta personlig gåva för djur att fira födelsedagen av din hund eller för att välkomna honom in i ditt hem!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.