Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Fira 6 månader baby med en ursprunglig personlig gåva


Erbjuder en personlig gåva för 6 månader barnet. En viktig punkt som skall firas med denna broderade med namn eller bild gåva hans bedrifter.
338,37 Kr
228,33 Kr
216,92 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

Ditt barn kommer snart att fira sina 6 månader. Denna betydande årsdag i livet för ditt barn måste märkas. Inte nödvändigtvis av en dyr närvarande men framför allt av en personlig gåva som kommer att vara unik och därför har stort värde, men också för sina föräldrar för honom eftersom han kan behålla ett minne av sin barndom när han växer upp.

Personifierad gåva för baby 6 månader kan du överraska pappa och mamma. För en flicka eller en pojke, att upptäcka ett brett urval av broderade kläder, badlakan tryckta med foto och text, utan även dekorativa föremål för hennes rum som ett foto snögloben eller en anpassad plysch.

Medan de första tänderna är på väg att göra sitt utseende, dela du verkliga stunder av lycka med ditt barn. Han älskar att leka i badet börjar sitta upp i några sekunder och du känner dig mer och mer nyfiken, titta på allt som händer runt omkring honom.

Fira 6 månader ditt barn med en broderad eller tryckt personlig gåva och markera denna årsdag en milstolpe!

För vissa är det också åldern för att börja behandla sessioner simmare. Rekommenderas av många barnläkare, kommer denna verksamhet låta ditt barn att känna sig mycket bekväm i vattnet. Således kommer det att vara rädd eller sätta huvudet under vatten eller stänk som kan hända honom i ansiktet. Dessa sessioner tillåta föräldrar att leva medbrottslingar och roliga stunder med sin lilla.

Och för dessa stunder att vara perfekt, Gravissimo tänkte att koka ihop ganska broderade skåp bad. Finns i rosa och blått, innehåller denna gåva som en påse och broderad bad cape och en mjuk kudde så att du kan ändra ditt barn före och efter sina möten bekvämt och säkert. Fullt svampmaterial, kommer denna ruta följa dig vart du går till poolen eller havet, både sommar och vinter.

Du förstod detta jubileum är ett måste och erbjuder en personlig gåva för baby 6 månader kommer du att fylla hela familjen! Vänta inte med att bläddra vårt val av originella idéer. Kroppen broderat med mössan och tofflor matchas genom en rolig haklapp som visas en bild och ett roligt meddelande många objekt finns att tillfredsställa mamma, pappa och barnet ... naturligtvis!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.