Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personifierad gåva för barn eller spädbarn ålder 1 månad


Upptäck våra goda idéer för personliga gåvor för en nyfödd bland mer än 2000 referenser. Pretty baby gåvor att erbjuda vid födseln.
338,37 Kr
228,33 Kr
216,92 Kr

De andra kategorierna som kan intressera dig:

De första månaderna av barnets liv är förmodligen den viktigaste. Efter några dagar av moderskap, trädde han helt i livet av sina föräldrar, fann han sitt rum och miljö. Det första badet, första leende och de första sömnlösa nätter avbrutna denna månad! Och ofta, nya föräldrar eller släktingar är angelägna om att markera denna händelse en milstolpe. Genom att välja en personlig gåva för baby en månad, är du säker på att välja ett objekt eller ett plagg som kommer att beröra hjärtat mottagare och kan hållas för länge.

Bland vårt sortiment av produkter för att fira mensiversaire (eller moisiversaire!) Av ett spädbarn, hitta bodies brodering av förnamnet eller en rolig meddelanden som "jag har en månad och jag är (nästan) min nätter! ". Välj trådfärg och teckensnitt och vi gör för dig en baby kläder skräddarsydda. Och eftersom vi vet att de i den åldern växer mycket snabbt, oroa dig inte detta broderade gåva kommer inte att lagras på vinden efter några veckor. Tvärtom, mindes mamma en lång tid eftersom det kommer att hålla den unika och påminna honom om de första dagarna levde med sitt barn sedan födseln!

När det gäller täcken, är det möjligt att din lilla flicka eller pojke redan fallit för en av de punkter som mottagits vid födseln han eller hon inte har lämnat sedan. Men om så inte är fallet, njuta av sin födelsedag för att skapa en anpassad säkerhet filt som kommer att broderas med hans namn och telefonnummer för att undvika att förlora eller så med ett roligt meddelande eller en söt smeknamn du gav ditt barn. Titta även bland våra egna duk med ett foto och text. Hon kommer att följa barnet under hela sin barndom och kan även användas för att dekorera sitt rum på ett originellt sätt.

Erbjuder en personlig gåva för att markera en månad bebisen och ta unika minnen av detta unika ålder

På tal om Inreda, ett snöjordklot "Baby" skräddarsy med den vackraste bild av din dotter eller din son (finns i blått och rosa) kommer att ge en unik prägel och tenderar att rummet. För en originell present, erbjuda en snöjordklot med en bild av barnet vid födseln. Så hennes mamma och pappa kan se hur han eller hon har förändrats på bara några veckor!

Och om du planerar att döpa ditt barn mycket snart, ta en titt på våra kundanpassade hängen. Guldpläterad eller fast silver, vackra smycken graverad med hans bild och ett datum och hans namn finns. Vi valde också strängar i längd 25 och 38 cm för att passa perfekt till den yngsta. Här är en dopgåva som är säker att överraska lyckliga föräldrar.

Slutligen, vid utgången från badet, behöver ett litet barn att alltid hållas varm. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av baby handdukar med huva eller utan, för att personifiera med ett färgfoto och ett meddelande eller med en broderad text för en elegant gåva och kvalitet.

Du förstod en personifierad gåva för barn en månad du kommer att förstöra barnet, men även hans far och hans mor genom att erbjuda ett objekt som de kan hålla även när han inte längre är användbara för deras paket av glädje .

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.