Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Zippo-tändare Personlig graverad foto + billig text


Anpassa din Zippo och bränna dina bilder och text. En originell och unik personifierad gåva för alla rökare! ✓ fri frakt
Sortera efter:
439,24 Kr
373,36 Kr
512,60 Kr
461,34 Kr
512,60 Kr
411,73 Kr

De gjorde, och stolthet Gravissimo. Våra sanna anpassade Zippo tändare som gjorts i USA importeras direkt från våra amerikanska vänner är graverade slagverk för Zippo® polska och laser matt modeller (matte på engelska). Anpassa din egen graverad Zippo-tändare, denna legendariska produkt som kommer att bli med dig en originell och unik gåva! Du vill bränna en Zippo? Ingenting är lättare, med några få klick kommer du att kunna anpassa och beställa ingraverat lättare! Din vän eller din pappa kommer att kunna lätt glida sin nya fotogåva i fickan så att den följer honom överallt.

Personifiera en personlig lättare är mycket lätt med Gravissimo! Lägg till ett namn eller en personlig bild och skapa på några minuter en fin Zippo-tändare storm. Din beställning är helt säker och gör att du kan erbjuda unika gåvor för dem du älskar för Alla hjärtans dag eller jul.

Hur man väljer en personlig Zippo-tändare?

Vissa modeller är anpassade med mekanisk gravyr (diamant spets), vilket ger en sorts smycken gjorda med goda erfarenheter av försämrad samtidigt bibehålla en jämn yta vid beröring. Därför har du en mycket trogen rendering bilder med ett resultat av diskret och oföränderliga personalisering. Denna teknik appliceras på de silver- eller guldmetallmodeller i synnerhet.

Andra anpassade Zippo tändare graverade med en laserstråle, som avlägsnar ett skikt på ytan av den lättare (omkring 0,5 mm) för att få upp kroppen av Zippo som kan vara guld eller silver beroende på modell . Med lasergravering, är det inte möjligt att reproducera graderingar av en bild. Men genom en egenutvecklad process, kan vi bränna alla dina foton eller bilder med mycket goda resultat.

Som är fallet för alla våra fotopresenter, rekommenderar vi att du använder god kvalitet bilder att se bättre. Var noga med att inte heller att använda skrivteckenstorlek för svaga att riskera din text oläslig. I själva verket är det mycket enkelt: om du inte läser din text på förhandsvisningen på din anpassning, då är det troligt att du inte får läsa det på din graverad Zippo.

Du har också valet bland våra personifierade tändare stormar, bland teman som vi erbjuder. För motorcykel missbrukare, upptäcka Harley Davidson tändare för fans av musik vi föreslår Rolling Stones tändare, U2 eller Bob Marley, och för dem som brinner för sport, rekommenderar vi fotbollsmatch eller Zippo basket. Du hittar ett brett utbud av modeller, med runda eller fyrkantiga kanter snarare att välja efter din smak. Den personliga gravyr på ljusare storm kan du välja det mönster som du tycker om eller lägga till flera personliga bilder huller om buller sätt. Din tändargas kommer att levereras i sin originalförpackning i en mycket snabb tid (sändnings erbjuds inom 7 dagar).

Erbjuder ett unikt personifierad gåva med en graverad Zippo-tändare!

Komplettera din rökare sortiment med ett läderfodral eller en personlig Zippo presentförpackning, bestående av en sten och en flaska bensin. Den idealiska tillägg till erbjudande en originell och personlig gåva redo. Faktum är att av säkerhetsskäl, är alla våra påfyllningsbara tändare levereras utan bensin inne. Vi rekommenderar därför att köpa en flaska av lättare bränsletillägg (finns i vår butik eller i alla tobaksaffärer).

Din tur! Välj din modell på anpassningsbara Zippo att förbättra din samling och klicka på Skapa för att föreställa din personalisering och direkt visualisering rendering. Med några få klick kan du göra en graverad gåva. En vacker present för rökning, att erbjuda för en födelsedag, för mors dag eller fars dag! En Zippo gravyr blir den bästa av idéer personliga gåvor för älskad. Mycket mer värdefullt än reklam eller lättare än en engångs bic lättare, kommer din personliga Zippo erbjudas för en julklapp eller som en minnesvärd bröllopspresent. Du kan också välja detta tillbehör för rökning man eller kvinna för att åstadkomma en topp verksamheten slutet gåva till dina mest lojala kunder.

Reklamartiklar kan du erbjuda originella affärsgåvor till dina anställda, leverantörer eller kunder. När det gäller kvinnor kan du välja en Zippo Slim modell, thinner, kan du välja för dessa herrar traditionella Hög polska modell. Gravera nacken duplex lättare med ett mönster, en bild eller företagets logotyp. Anpassade foto gravyr erbjuder en återgivningskvalitet och oföränder märkning tid.

Den personliga Zippo, en kvalitet gåva, garanteras för livet!

Sedan 2007 är Gravissimo marknadsledande inom personlig Zippo-tändare! Vi erbjuder mer än 100 olika modeller. Lita på vår expertis och kunnande för att erbjuda äkta Zippo graverad korrekt och professionellt. Även mekaniska eller lasergravyr, din anpassningsbar Zippo med foto och text, kommer att erbjuda en unik och lättare med en livstid idiotsäker!

För att slutföra din personlig gåva idé, kan du följa våra artiklar med fotogravyr. För exempel smycken foto som hjärtat hänge pläterad med silver eller guld kedja eller armband med initialer. erbjuder också en personlig penna box, klocka, kylskåp magnet eller en personlig mugg. dekorativa objekt eller för dagligt bruk, du kan också erbjuda en bildram, en anpassad iPhone fall en ergonomisk musmatta eller ett foto plysch.

Fancy eller original, våra presentidéer till charm hela familjen! Ge dig ut på att anpassa din nästa julklappar och ha kul omkring dig.

Andra gåvor kategorin "personifierat ljusare" kan intressera dig:

Personliga Zippo-tändare för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.