Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Officiella väskor och tillbehör till din Zippo-tändare


Köp Zippo hölster och rökdon. : Borra, sten, påsen och presentförpackning ...
Sortera efter: pris - popularitet

Fall och tillbehör för anpassnings Zippo tändare, displayer för samlare, cigarrsnoppare eller presentaskar är tillbehör för att komplettera din personliga gåva.

Lite som vinälskare, cigarr rökare ofta passionerad. De gillar att jaga och upptäcka vackra och sällsynta mynt. De samlar dem och är villiga att sätta alla sina besparingar. När det gäller vinprovning, omger de sig med ritualer som tillåter rökning deras förvärv för att avlägsna roligare igen.

Det är ofta tänkt att erbjuda en humidor, som vi erbjuder flera modeller i butiken för att skräddarsy. Men vi glömmer andra men lika viktiga tillbehör såsom cigarrsnoppare eller kakmått ...

Om humidor håller delarna på de bästa förhållanden, cigarrsnoppare, ger han exakta snitt. För att till fullo njuta av alla smaker, behöver du ett rent snitt som endast lämpliga verktyg kan utföra. Vi har valt för dig och Sarome Adorini märkesvaror för sin höga kvalitet och oklanderlig finish.

Följa din personlig gåva röker ett hölster eller tillbehör och tillfredsställa din pappa för fars dag eller hans födelsedag

Vi erbjuder flera modeller, sax, platta och ovala former med dubbel blad för enkel hantering och precision ytterligare. Knivarna är också mycket praktiskt. Nyckelringar de bär diskret någonstans utan risk för att glömmas bort. De hål i huvudet av cigarrer utan att skada att leverera alla dofter. Allt stål, med gummi- eller mässing finish, de levereras i kartonger och kan ge gåvor i sig.

Du beställer bara en personlig Zippo-tändare eller Sarome? Våra produkter levereras utan bränsle enligt lagen. Genom att fylla i ditt köp med presentförpackning varumärke som innehåller allt du behöver (refill bensin och stenar för Zippo och gas refill Sarome) du tillåter den person som kommer att få din gåva kan använda den direkt.

För samlare eller yrkesverksamma, kan insamlingslådor för Zippo tändare innehåller 8 eller 20 bitar per modell. Trä mahogny färg, med graverad lock på uppdrag av varumärket, dessa lådor är idealiska för att presentera dina artiklar om du är en professionell för att minska risken för stöld. Om du är singel samlare, kommer detta skyltfönster hus damm, du kan hänga dem på väggen och kommer att vara din stolthet i dina vänner.

Bland de fall och tillbehör för Zippo-tändare, upptäcka läder fall. Mycket praktiskt att bära sin tändare med sina bältesclips, finns i svart eller brunt, skyddar den från repor som kan göra delar i fickan. Inte anpassas, går det bra med en personlig lättare för Valentine, jubileum eller jul till exempel.

Andra gåvor kategorin "Accessoarer- & Lättare" kan intressera dig:

Cases & tillbehör Lättare för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.