Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Förbrukningsartiklar för rökare: bensin, veke ...


förbrukningsvaror som behövs för din Zippo? Upptäck våra stenar lättare vekar, gas ...
Sortera efter: pris - popularitet

Zippo tändare och Sarome är bitar av utsökt att det fortfarande har en hel del, särskilt om de är personliga. Du kommer att kunna hålla tidsbesparande tillbehör för rökare vi erbjuder: skär, lås, stenar, bensin eller gas, allt som behövs för att göra det mesta av din senaste förvärv.

Våra tändare är påfyllningsbar, antingen med bensin eller gas, beroende på modell (Zippo Blu arbeta med t ex gas). Beroende på din användning, bör du fylla tanken en gång i veckan eller mer. Så planerar att ha en burk förväg. Våra påfyllnad är garanterat fria från föroreningar och levereras med olika tips för alla modeller.

Alla modeller levereras utan gas och utan gas för säkerhetsfrågor. Vi rekommenderar därför starkt att beställa en eller två påfyllnad på din första beställning. Och för att ge en elegant gåva, gör valet av en presentförpackning som redan innehåller en flaska bensin och stenar, i tillägg till din personliga lättare förstås!

Planera och beställa idag för din anpassade förbruknings lättare!

Lås och stenar, för sin del, är små mekaniska delar som normalt slits ut med tiden och bör bytas ut regelbundet, ofta var 2 eller 3 månader. Ett fall kommer att pågå en lång tid, men du måste ändå tänka på att ha till hands för att inte missa.

Den Zippo varumärke garanterar sina liv produkter, men problem kan inträffa. Inte för att stoppa din produkt för flera dagar, hålla en insats i reserv. Alla är utbytbara, helt enkelt välja en som passar din modell.

För att säkerställa korrekt drift av din personliga lättare, rekommenderar vi användning av förbrukningsvaror för rökare av märket tillverkaren. En beställer samtidigt din personliga gåva för seende att minska fraktkostnaderna eller As din konsumtion.

Andra gåvor kategorin "Accessoarer- & Lättare" kan intressera dig:

Förbrukningsmaterial för rökare för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.