Personlig cigarettetui och tillbehör för rökning
Tillbehör för rökare och cigarettetuier, lådor ...
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
127,46 Kr
- 37 röster
5 kommentarer

objekt oumbärlig för alla rökare till cigarettfimpar och aska från sina cigaretter eller cigarrer, är askkoppen inte längre dold. Det tar olika former, blir ett objekt av design och inredning med Gravissimo han personifierar! Det kommer också att hitta sin plats i mitten av en tabell över kortspelare på ett bord i trädgården.

Våra rökdon är anpassade från dina foton med en logotyp eller ett meddelande för att göra praktiska föremål, original och unika.

Möjligheter att ge personlig askkopp är många. För att göra en användbar gåva för fars dag, dekorera den med en teckning gjord av barn eller ett porträtt av dem. För födelsedagen av en kollega, anger ett meddelande som säger hur mycket du uppskattar dem. Din bästa vän är gifta? För hans svensexa begravning erbjuda honom en rolig vittnesbörd.

Erbjuda ett tillbehör för rökare för att göra henne lycklig och slutföra sitt utbud av egna objekt

Alla kan anpassas sin askkopp som han finner lämpligt. Ladda upp dina bilder, lägga till ett meddelande och varierar nöjet med konstnärliga filter och typsnitt som erbjuds av vår online assistent. Musikälskare kommer att vara bilder på sina favoritband, sångtexter, fans av motorcykel eller bil över sina vackra kroppar och älskar porträtt av din älskade.

Om du är en entreprenör, varför inte utrusta ditt företag eller din restaurang askkoppar i bilden av ditt företag genom att skriva ut din logotyp och slogan. De ser bra ut på tabellerna i din bryggeri eller kommer reklamartiklar för dina årsskiftet gåvor till kunder eller på mässor.

Tobaks tillbehör är en idé som är både original, användbar och billig att erbjuda en cigarett entusiast för hans födelsedag, hans födelsedag, jul eller helt enkelt för att utrusta ditt kontor, hemmet eller ditt företag. För stora mängder, begär en offert.

Andra gåvor kategorin "Accessoarer- & Lättare" kan intressera dig:

Anpassade tillbehör för rökare för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.