Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Gåva för en rökare smoking graverad med ditt foto och text


Upptäck våra graverade tändare, humidorer vår och våra tallrikar graverad med ett foto och text. En trevlig gåva för en rökare ingraverat.

Rökning Havanas eller röka Gitanes? Oavsett din stil, är du säker på att hitta i denna kategori personlig gåva som passar dig. Tändare, humidorer, e-cigaretter, cigaretter och även dörrskyltar för att passa i fickan, du väljer din gåva och ge den en originell och unik look.

Vi valde våra tändare bland de mest prestigefyllda märken och Zippo Sarome för deras kvalitet och karaktär. Du väljer sin matt finish, krom, glänsande, imitation sten, polska ... och din stil från klassiska modeller, modern, chic, flickaktigt, vintage, tema ... produkter som erbjuds som smycken , graverad med ett meddelande, ett namn, ett datum eller ens en bild, stor stolthet Gravissimo, nr 1 i försäljningen för år.

Tändare och rökning tillbehör helt anpassade

För stora cigarr rökare, entusiaster, de som röker i kulturen i Havanna, erbjuder vi ett urval av cigarr källare från de bästa märkena, och Adorini Sareva som kombinerar elegans, funktionalitet och hög kvalitet. Du är därför säker på att dina mest värdefulla förvärv kommer att hållas i konstens regler.

En man röker en cigarr är en tradition av människan. Rör du och hitta dig själv utan tvekan i honom med vacker borstat stål fläns whisky som du tidigare anpassas. Och en graverad dyrbar gåva han kommer vara stolt över att unsheathe innan en brand, vänner göra dem smaka bäst alkohol.

Erbjud en tändare som ska graveras med ett foto och meddelande

Låt din kreativitet och ringa anpassa din speciella gåva rökning som du önskar. Ditt foto, din text skrivas av två tekniker, laser eller mekaniskt, beroende på produkt. Gravyr sker direkt i ärendet, med fokus på råvaran för vackra kontraster och en spegeleffekt.

Alla våra produkter håller sin tillverkarens garanti och finns i original kartonger. Du hittar också i vår butik leveranser (gas och tändvätska, skär, tändstenar och vekar för Zippo, vätske e-cigaretter ...) cigaretter dörr, skåp ....

Andra gåvor kategorin "personlig Gava" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.