Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade ingraverat Tändare med foto och text Billiga


Anpassa din tändare genom att bränna ett foto och ett meddelande. + 100 Zippo tändare, Zippo blu och Sarome tillgängliga.

Stoppa plast tändare reklam för alla färger vi glömmer, förlorar vi gå på antingen stroke! Rökare kommer att vara glad över att du tänker på dem med våra vackra produkter bland de mest prestigefyllda märken som Zippo eller Sarome. Att erbjuda en sådan pärla, gör din personliga gåva något dyrbara och unika tack vare att bränna en personlig ljusare.

Erbjud en tändare som ska graveras med ett foto och meddelande

Vårt breda sortiment kommer att tilltala både män och kvinnor! Du väljer ditt varumärke och stil mellan de två bästa spelen i branschen: Zippo gjort i USA och Sarome gjort i Japan.

Du hittar en rad olika färger och material för att hålla sig till det utseende och olika teman för alla smaker och personligheter. Njuta av en ljusare eller original dräkt, bensin eller gas!

Mellan ädla färger, guld eller silver, klassiskt svart, blå eller röd, eller flickaktigt, rosa eller lila, och matt finish, glans, polska, lack, läder .. kommer det alltid att finnas tändaren som kommer att gå med din stil!

Unika och originella tändare med gravyr

Sido teman kommer mekaniska fläktar älskar Racing och Harley Davidson modeller, musikälskare, själva, finna sin lycka bland ikonerna för rock eller pop. Konventionella tändare kommer att vara glada över att få den berömda 1932 Zippo medan kvinnor kommer att älska utan tvekan i en Betty Boop, en blommig, en guld modell eller mycket fina Sarome produkter.

Till dig skapa din anpassning för att göra en originell present. Vår online guiden hjälper dig att välja din typsnitt för ännu mer originalitet och vi återge ditt meddelande, men även bilder, tack vare precisionen i våra laseretsningsmetoder eller mekanisk beroende på modell.

Gåvor av prestige, till rimliga priser, för att fira en händelse, en födelsedag, Alla hjärtans dag eller jul. Levereras i originalförpackning i namn av varumärket och dra nytta av tillverkarens garanti, är detta en garanti för kvalitet med en tändare graverad och laddningsbara storm.

Andra gåvor kategorin "Accessoarer- & Lättare" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.