Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Tillbehör & present personlig vinflaska med en bild


Upptäck skåp och flasktillbehör personifieras med ditt foto: cap, presentaskar ...
Sortera efter: pris - popularitet

Rutan anpassade flaskan kommer att vara den perfekta mannen gåva för alla dina släktingar, vänner av fina viner och kvalitet sprit. Upptäcka olika vin lådor, allt i mahogny utformad för att rymma din favorit flaska alkohol. Du kan anpassa omslaget till denna ruta originalförpackningen. Om du har aldrig någon idé för en gåva för din pappa, överraska dem genom att erbjuda en anpassningsbar originalkartong och göra det själv. För fars dag, kan detta vara en bra idé!

Efter provsmakning drycken, att detta också kommer att avledas dekorativa föremål eller att hålla fler flaskor! Välj din favoritbild och ditt meddelande och vårt team kommer att sublimera din produkt. Sublimeringstekniken är att reproducera din ögonblicksbild av de mest trogna sätt oavsett medium.

Ge gåvan tillbehöret personlig flaska

Alla tillfällen är bra att erbjuda en flaska alkohol i hans följe. Att packa en flaska, vi alla vet att det kan vara komplicerat. Så varför inte erbjuda det i en låda personlig flaska? De är både estetiska och praktiska. Om du vill markera ett tillfälle för en bröllopsgåva, till foto av gift och bröllopsdatum, kommer du överväldiga glada unga älskande! Du kan också erbjuda denna present till en födelsedag, en pension eller fars dag, kommer vin box detta vara ovanligt och oförglömlig för dem som tar emot den.

Om du verkligen vill markera en händelse med en inramad flaska, gärna ta extra tillbehör. Vi erbjuder kork eller metall också anpassade för att undvika kapsyler smulor i ditt vin!

Om du känner att din flaska stannar sval när du går till lunch eller middag isolerande neopren flaskhållare med en ursprunglig bild. Och att imponera på dina gäster på ditt middagsbjudningar, gå för flaskan förkläde personlig, speciellt utformad för att klä din flaska champagne eller vin och göra det ännu vackrare.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Tillbehör och Gift flaska Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.