Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig snögloben med din souvenir foto


En anpassad snöboll är att säkerställa en mer unik gåva, både roligt samtidigt påminna sportlov.
Sortera efter: pris - popularitet

Visste du att personlig snögloben är minnet som rapporterats av turister och mest samlas in? Hans moderna, dessa små föremål i tidlös glas är idag mer modern stil med olika former (hjärta, stjärna, oval. Flower ..) spridningseffekter mellan snöflingor och blinkande paljetter, liten man snö och ovan personifieras för att skapa en magisk fotogåva.

Du måste räkna din förtrollade värld komma till liv mitt i flingor eller glitter, varje gång du skaka av din egen jul boll. Välj din bästa fotografi i färg, souvenir från en resa, dyra landskap till ditt hjärta ... eller, varför inte, ett porträtt av en älskad, din par eller en kändis du beundrar. Med ett klick, skapa en personlig julklapp till bringa lycka till din mormor. Som skall användas i jul dekoration eller bordsdekoration, kommer den transparenta jul bollen avslöja din personliga bild eller huller om buller bland monterings flingor eller glitter.

Personlig snögloben utöver det vanliga för att tillfredsställa

Ditt foto, återges troget genom vår högupplöst färgtryckteknik, kommer att vara synlig på båda sidor om snögloben efter modell. Du kan lägga till konstnärliga effekter från vår online guiden och därmed komponera en unik och originell animation. Dessutom tillfoga en text, ett meddelande, ett namn eller ett datum med typsnitt och färg på ditt val. Den ultimata personlig gåva till dig själv!

Bland julklapp idéer för att ge din mamma eller din pappa, erbjuder vi också ett stort urval av personliga föremål såsom personlig mugg, duk foto, under glas för att skräddarsy, foto kudde och broderade handduk .

Ge en personlig julprydnad för en ursprunglig dekoration

Vakna upp dina barndomsminnen med en personlig snögloben. Dessa kulter dekorativa objekt kommer de ursprungliga foto gåvor och billiga för en samlare, för ditt barns rum eller ske mycket original Pappers för ditt skrivbord.

Välj att erbjuda en bröllopspresent, födelse, eller ett original födelsedagspresent med detta customizable fotoobjekt. Välj fotominnen på temat jul dekoration och vi tar hand om att skriva ut dem på din idé. För en jul dekoration eller anpassas för att ge personliga gåvor med anledning av Alla hjärtans dag, mors dag eller fars dag, skapa ditt foto snöboll. Med din gåva en fotomugg, björn personlig nalle eller en anpassad klocka för att dekorera vardagsrummet.

Alla gåvor som du hittar på Gravissimo kan du välja några trevliga överraskningar för en originell idé. En anpassad skal, foto på duk eller plexiglas, en fotobok, en bild magnet eller råna, fotoram, förkläde eller mus mattor alla retro presentidéer eller trender att glida under trädet jul.

I år överraska dina nära och kära med en jul boll bild som kan tjäna som träd dekoration och gör att du kan skicka dina önskemål till din familj. Välj detta personlig gåva till låga priser för att förstöra hela familjen.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Snow Globe Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.