Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hål i öronen personligt med foto, namn eller initial


Vill ha snygga? Vår personliga örhängen foto kommer att medföra en excentrisk touch till din stil.
Sortera efter: pris - popularitet

Anpassade örhängen kommer att göra din personliga smycken prydnad med stor originalitet! En kvinna ge som gåva, du kommer att göra glad omkring dig för säker!

För ett unikt utseende, välj din bästa fotografi i färg som är porträttet av en älskad, stjärnan som du är intresserad av, eller en originell design eller din favorit illustration, kan du råd. Driva din kreativitet genom att välja en konstnärlig filter bland dem ni föreslår vår online guiden och tillämpa den på din bild för extra effekt. Du kan även lägga till ett litet meddelande eller ett namn på kvinnan smycken.

Vackra anpassade örhängen bearbetad aluminium

Våra öron kvinna slingor levereras med två silver fästen stål och finns i olika former (runda, ovala eller hjärt) och tvådimensionell. Färgen sublimering kommer att anpassa ditt värde med färgen på impregneringen i massan för en garanti i tid och trogen återgivning av kontraster och ljus.

Skapa din dinglande örhängen och föreställa sig själv i en juvelbutik där du kan skapa anpassade smycken av dina drömmar. Njuta av gratis leverans och säkra betalningar för dina inköp på ett säkert sätt. Det kommer att göra mer än att vänta flera dagar för att ta emot dina personlig hänge öron med fotot du väljer.

Dessa billiga örhängen kommer att bli mycket mer än charm och gör att du kan föreställa sig själv som en smyckesdesigner. Möjligheterna är oändliga och du kan föreställa foto örhängen, känsliga och full av elegans. Du har redan hittat din nästa fest present personlig mödrar! Tänk också på din mormor som alltid är så vacker och det kommer däck att beundra hennes barnbarn på sina nya fina örhängen. Och för yngre, kan du också välja dessa barns örhängen (välj den minsta modellen för mer diskretion) som gör att din dotter att ersätta sin Creole det lämnar mer!

Ge ett par örhängen bild din fru

En unik fotopresenter och original att erbjuda gå till en fest eller händelse. Du kommer säkert att njuta erbjuda detta par av anpassade örhängen billiga för en födelsedag, jul eller Alla hjärtans dag. Med denna personifierad gåva, perfekt för flickor, kan du komplettera en tonåring för hans framgång till patent eller kandidat till exempel! Medan en mamma kommer att fyllas med porträtt av hennes barn som hon kan bära på henne varje dag!

För att slutföra din prydnad av smycken, även upptäcka en kvinna manschett armband eller ett armband man att bränna, ett halsband, ett hjärta hänge i förgyllt, en klackring graverad ett armband kvinna eller en anpassad medalj att bära halsband. Dina smycken kommer att bli anpassade sublime eller förbränning under valda sektionen. Vill du skapa en chic trend hållas och genom att ringa dig en personlig smycken prydnad som börjar med ursprungliga örhängen!

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Anpassade Örhängen för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.