Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Bonnet bebisfödelse broderat med sitt namn eller text


Upptäck personliga baby motorhuvar och broderade med initialer, ett namn eller ens ett meddelande. En unik gåva för ditt barn.
Sortera efter: pris - popularitet

För att barnet inte förkyld av BB, tror passar i resväskan lite lock. Detta är en styrelse som alla mammor har hört, även de som har fött barn under sommaren. Denna artikel är också alltid ingår i förteckningen över nödvändig tillhandahålls av kliniker och moderskap och blev nödvändig förutsättning för att den första utgången hos nyfödda. Skydda små öron och hans hår först med en fin enda huvudbonad för ditt barn att hålla som ett minne av hans födelse.

När barnet växer upp, kommer han att bära denna vackra personliga baby motorhuv från de första dagarna av kyla, rida eller gå till skolan. Broderade med hans namn, kommer det att snabbt åter om förlorade och kommer att vara mindre benägna att förväxlas med de andra barnen.

För en originell och unik baby gåva, överväga att erbjuda en personlig barn motorhuv

Vi erbjuder broderade mössor mjuk bomull för att undvika varje risk för allergi i olika färger och femton broderi son färger. Du kan personifiera den med sitt namn, födelsedatum eller varför inte någon joker meddelande eller anbud. Din tur mellan monokromer eller kontraster och en trevlig förändring med olika handstil teckensnitt du hittar i vår online-konfigurator.

Detta tak personlig barnet också kommer att vara användbar och originell present med dessa två små knutar att erbjuda för en födelse, jubileum eller jul. Dess lilla pris du kan köpa mer för att matcha dem till ditt barns garderob eller att utrusta ett syskon. Lägg den i din lista över födelse eller erbjuda den till din vän eller din syster för en personlig och unik gåva!

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Personalized Baby Bonnet för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.