Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Överföring och Boxed Halsband tryckt med ditt foto


Lagra alla dina smycken, dina häng dina halsband och dina ringar i våra trä smycken lådor personifieras med ett foto och ett meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Ett personligt smyckeskrin är både ett dekorativt element och en användbar objekt kan du hålla och skydda alla halsband eller örhängen som du äger. Gravissimo erbjuder dig att anpassa din smyckeskrin med text eller bilder. Således, denna punkt blir unikt och originellt förutom att vara användbar!

Erbjuder personlig hänge med en vacker låda med original smycken

Med våra olika modeller av lådor, det finns något för alla. Och för alla tillfällen! Vare sig det gäller jul, en födelsedag, ett dop, en födelse eller mors dag, dessa customizable smycken lådor glädja sina mottagare!

Till jul eller en födelsedag, kan de också erbjudas utöver ett hänge eller armband för att skräddarsy. Detta gör att du kan erbjuda en komplett och unik present till dina nära och kära: en vacker hängande och en smyckeskrin som följer det att vara noga med att spara denna ursprungliga gåva!

Fråga din egna smycken i en låda med bilden av ditt barn

Att erbjuda som en gåva för ett dop eller en födelse, kommer det att göra en perfekt och mest originella gåva! För att vara säker på att inte köpa samma mjuka leksaker eller kläder som andra, tänk på en smyckeskrin att personifiera med ett foto av barnet liksom hennes namn och födelsedatum till exempel. Detta gör det möjligt för föräldrar att lagra olika armband och hängsmycken mottagna gåva och barnet att hålla i minnet för en lång tid en av hans första dag.

För mors dag, här är en ny idé för att undvika att ge honom den traditionella parfym eller salong behandling! Med denna ruta till kvadratisk eller rund egna smycken, överraska din mamma med en gåva som hon kan njuta av och använda varje dag för att hålla hennes halsband, armband och örhängen favorit medan tänkande av hans älskade barn. Med den senaste familjen foto och meddelande fylld med ömhet, att detta berör misslyckas.

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Anpassade smyckeskrin för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.