Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Baby Custom tryckt eller broderade med foto eller namn


Personifiera en baby body med ett foto, text, och även en första namn. En trevlig personifierad gåva för en födelsedag, jul eller en födelse.
Sortera efter: pris - popularitet

Varje barn är unikt, men en av dina vänner är ännu mer än andra, och du vill att det ska vara känd! Vi har för det ursprungliga födelse gåva passar såväl kundanpassade och söt! personlig baby body kan du fylla en flicka eller pojke.

Genom att erbjuda ett original baby body ur sortimentet som erbjuds, vara säker på att din gåva kommer att lämna ett bestående minne för både föräldrar och barn själva! Lägg till din böjelse baby namn och födelsedatum eller en klatschig fras, om humoristisk, anbud eller helt enkelt poetiska.

Ett brett utbud av typsnitt föreslås för den antagna texten, beroende på modell. Så prova Saloon teckensnitt, Staccato eller skrivmaskin! Du kan också ändra storlek, vinkel och färgen på din text. Låt dina känslor, din humor och din kärlek genom att skapa från grunden en personlig gåva.

En unik födelse gåva med en personlig baby body

På vissa vita modeller, är det också tillåtet att skriva ut bilden av ditt val, som bygger på din egen bildbank eller som vi redan erbjuder. Så, ingen annan än du har haft idén om detta personlig gåva anpassas till din smak! Oavsett om du väljer kroppen eller långärmad body för baby broderade bomull, kan du komplettera med ett lock födelse för att skapa en perfekt födelse kit.

Lägg noter, en katt, en stjärna, en hjärta, ge fritt utlopp för din fantasi för att skapa din personliga kropp bra för dig! En gåva idé födelse eller dop gåva som är säker på att behaga mamma och pappa.

Vare sig du väljer sjöman eller färg, kan du välja placeringen och storleken på dina texter och bilder, med möjlighet att kombinera de två, beroende på modell.

Denna pojke flicka födelse gåva göra det lättare för föräldrar som inte längre kommer att behöva svara på frågan: Hur kallas din söta lilla bebis? I själva verket kommer hans namn skrivas in direkt på kroppen födelse! Annars väljer humor med en typ av mening: Jag har en mer månad än förra månaden. då kommer vi inte längre ställa frågan om hans ålder!

En unik födelse gåva med en personlig baby body

Söker födelsen av en baby gåva? Upptäck våra Babybody som gör att du kan erbjuda personliga gåvor, praktiska och originella! Och för en fullständig födelse presentförpackning, också välja en personlig Haklapp och en baby motorhuv, födelse, beställnings- t-skjorta och barn pyjamas. Skapa en kollektion för barn unik personlig babykläder att föräldrar får bara en gång! Komponera en ursprunglig födelse nyckelring gjort kläder födelse och en broderad morgonrock för att skapa en verklig barn tillsammans. ursprungliga födelse gåvor är också presentidéer för mamma, personifieras med den bild, mönster eller texten av ditt val.

Ge en personlig baby gåva i samband med en förlossning eller flicka födelse pojke är en underbar idé! För mamma kan komponera sin uppsättning av födelse eller moderskap resväska, kommer hon att uppskatta att få en kropp barn original som du kan fästa på sovsäck eller spjälsäng linne.

Body pojke, mycket bekvämt med snap, kommer att vara en del av den ursprungliga gåvor för barnet rum som du kan erbjuda vid födseln hos nyfödda. En anpassad plagg kommer att tillåta föräldrar glada att få unika och originella baby gåvor!

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Personlig Baby Body för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.