Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig Haklapp broderade eller tryckt bild + namn


Våra billiga barn haklappar att skräddarsy lägga leenden till ditt barn. haklappar bilder eller broderi för en unik resultat.
Sortera efter: pris - popularitet

Bebisar också, deras personliga presenter med vårt sortiment av haklappar som kommer att lysa upp deras mat och skyddar från smuts.

oumbärligt hjälpmedel i baby intervall, personifierade haklapp följer nyfödda sin första flaskan till sin första sked och ofta kommer att hållas som en barndomsminne. Detta är en baby gåva att minnas födelsen av listor för att göra ett intryck mycket lång med en originell och unik anpassning. Välj en fotofödelse, skriva ett meddelande av gratulationer eller registrera ett namn, ett datum och följ instruktionerna i vår guide. Din Haklapp kommer att vara mycket enkelt att skapa och du hittar lätt en ursprunglig födelsegåva.

Haklappen födelse är en av de väsentliga födelse listan. Bredvid barnstol, sovsäcken broderat, skallra, barnvagn, bilbarnstol eller en huva handduk frotté, förses med broderi, är din haklapp förkläde en personlig baby gåva att markera sprit. Användbart när moderskap, kommer detta personliga baby gåva följa upp sina sex månader vid sitt första barn måltid! Att mamman har valt att amma eller flaska, är Haklapp ett måste.

Ett personligt haklapp för de bästa barn

Anpassning på fotot haklapp är av färgen sublimeringsteknik. Färgen impregneras in i materialgaranti livslängd och gör att du kan tvätta produkten till maskinen utan risk för urlakning.

Idealisk för att skydda sina smuts kläder måltider fäster haklapp snabbt runt barnets hals genom en repa eller länkar. Vit med olika utföranden: blå kant, gul eller rosa, tryckta haklappar uppfyller EN71 standard europeisk säkerhet för barn, att säkerställa robusthet och säkerhet.

Upptäck också våra haklappar broderade bomull som kan matcha med en bodies broderat, och små tofflor finns i presentförpackning födelse. Här som original födelse gåva idéer som vacker flicka eller pojke.

Erbjuder personlig haklapp med ett foto av lyckliga föräldrar

Personliga haklapp är en gåva för ett dop eller en födelse, till låg kostnad för att erbjuda ditt barn, brorson, brorsdotter eller gudbarn (e). Han kommer att flyga misslyckas i hjärtat hos nyblivna föräldrar. För födelsen av barnet, föräldrar måste utrusta den nödvändiga barnomsorg (spela mattor, skötbord, napp, skötväskor eller skyddar patientjournaler). Följa med dem att välja sin Haklapp trend och skräddarsy!

Med Gravissimo, ladda ditt barn födelse present. För baby rum, välja en egen gosig nallebjörn formad eller giraff som kan anpassas till inredningen i rummet (mattor, kudde, filt, spjälsäng stötfångare, ...). Upptäck en morgonrock eller badrock och handduk för att personifiera med ett mönster eller broderi med barnets namn. Slutligen, erbjuder vi en födelse kit med strumpor, mössa och pyjamas babylen. Mamman kommer att vara mycket glada över att dra dessa babykläder i förlossnings resväska.

Ge en personlig födelse gåva är garanterad att tillfredsställa mamma och pappa men också den lilla barnet som kan hålla ett minne av hans födelse. Gör din beställning på vårt säkra butik och ha kul att personifiera ursprungliga födelse gåvor. För mamma eller barn, prydnadsföremål som en anpassad bildram eller foto kuddar är baby gåvor mer originellt.

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Haklapp personliga baby för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.