Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Balmain penna personlig och graverade med text


Anpassa din balmain penna eller roller pennor graverade med ett meddelande. Ge en originell och unik gåva för en händelse!
Sortera efter: pris - popularitet

Ni som har längtat efter en Balmain penna för att underteckna viktiga dokument, är du på rätt plats. Om du är en köpman eller hantverkare, gärna erbjuda dina kunder personlig gåva.

En graverad gåva, det som alltid är trevligt! Lite uppmärksamhet skadar aldrig en kund eller gäst. Välj en anpassad Balmain penna för att tillfredsställa er eller att erbjuda. En kund känns alltid glada att få en present. Vilken modell? Den svarta och silverfärgschema? Om inte dessa damer föredrar den vita modellen eller ens fuchsia. Gravera ett namn eller ett hemligt tecken om denna produkt är konstruerad för att sända kärleksbrev. Om du är en återförsäljare, enklare, gör registrera din modellbeteckning och adress till din kund kommer inte att glömma dig.

För ett företag gåva eller en originell idé för en födelsedag, välja en anpassad penna Balmain

Var generös, erbjuder en kvalitet objekt som kommer att bli ihågkommen. Personifierade detta måste vara ett föremål som bevaras och att vi inte slarvigt glöm nedersta lådan. Lita Gravissimo att erbjuda en graverad gåva som behagar. Seden Balmain pennan kommer i en låda, är det en artikel som tilltalar eftersom det erbjuder eleganta och diskreta linjer och lasergravyr.

Beläget i RUMILLY, producerar Gravissimo e-butik och försäkrar gravering av de sålda produkterna. Om du behöver råd får du alltid någon att uppfylla dina förväntningar. Tveka inte att skapa ett konto. Besök regelbundet vår butik där du varje vecka kommer att upptäcka nya kampanjer.

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Anpassade Pen Balmain för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.