Balmain penna personlig och graverade med text
Anpassa din balmain penna eller roller pennor graverade med ett meddelande. Ge en originell och unik gåva för en händelse!
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
99,95 Kr
- 20 röster
18 kommentarer
191,65 Kr
- 38 röster
13 kommentarer

Ni som har längtat efter en Balmain penna för att underteckna viktiga dokument, är du på rätt plats. Om du är en köpman eller hantverkare, gärna erbjuda dina kunder personlig gåva.

En graverad gåva, det som alltid är trevligt! Lite uppmärksamhet skadar aldrig en kund eller gäst. Välj en anpassad Balmain penna för att tillfredsställa er eller att erbjuda. En kund känns alltid glada att få en present. Vilken modell? Den svarta och silverfärgschema? Om inte dessa damer föredrar den vita modellen eller ens fuchsia. Gravera ett namn eller ett hemligt tecken om denna produkt är konstruerad för att sända kärleksbrev. Om du är en återförsäljare, enklare, gör registrera din modellbeteckning och adress till din kund kommer inte att glömma dig.

För ett företag gåva eller en originell idé för en födelsedag, välja en anpassad penna Balmain

Var generös, erbjuder en kvalitet objekt som kommer att bli ihågkommen. Personifierade detta måste vara ett föremål som bevaras och att vi inte slarvigt glöm nedersta lådan. Lita Gravissimo att erbjuda en graverad gåva som behagar. Seden Balmain pennan kommer i en låda, är det en artikel som tilltalar eftersom det erbjuder eleganta och diskreta linjer och lasergravyr.

Beläget i Marseille, producerar Gravissimo e-butik och själv gravyr av försäljningen. Om du behöver råd, kommer du alltid hitta en samtalspartner för att uppfylla dina förväntningar. Känn dig fri att skapa ett konto. Regelbundet besöka vår butik där du hittar vecko nya kampanjer. Alla kommandon högre än 49 euro erbjuder gratis leverans inom 7 dagar, såvida du inte väljer en eller Chrono Express leverans inom 24 timmar (avgift).

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Anpassade Pen Balmain för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.