Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Klackring med initialer anpassade ingraverat Män


Anpassa någon av våra fingerringar med gravyr initialer namnet eller bokstaven. Etsning genom fräsning. Tillgängliga i pläterat guld, silver eller stål.
Sortera efter: pris - popularitet

Den signetring är en gåva att ge till ett frieri, koppling, Alla hjärtans dag, en födelsedag eller för att visa tillgivenhet du har för din älskling! Med detta personlig gåva att bränna några av er (ni) ha kul.

Markera en viktig händelse med en graverad sigill. Ge honom en ring och chic trend människan till sin avbild. Beroende på din smak, välja en klack 925%, en stål man ring eller en klack guld (18K guldpläterad)! Skapa sin personliga ring av hennes drömmar att bära den dagligen med dig i åtanke. En signetring för människan graverad med initialerna för din make, pappa eller morfar att erbjuda för en födelsedag eller fars dag!

Din man, chic och elegant med sin personifieras av dig ringen, kommer att vara stolt över att bära unika smycken och trendiga vardag. Erbjuda henne ett halsband med ett hänge man stål som också kan grav med texten av ditt val, eller med foto för vissa modeller.

Erbjuder personlig ring för en gåva ursprungliga man

För en autentisk stil, anser bränna sina initialer på denna ring och ryckas med din fantasi att välja storlek och typsnitt från det breda utbud som erbjuder online assistent. Mekanisk gravyr, som används för att anpassa smycken mannen, är ett föredraget sätt av gravyr av juvelerare. Denna typ av gravyr spelar på reflektion av ljus.

Hitta ett stort urval av graverad smycken till ett mycket rimligt pris, att förklara din kärlek, att bränna alltid en händelse som ett bröllop, engagemang eller bara för att tillfredsställa den älskade.

Din son har precis fyllt 18? Den graverade sigill kommer att bli en stor personlig gåva idé. Marquez in i vuxenlivet med denna pärla för original man han kan bära varje dag eller vid speciella tillfällen.

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Personlig signetring för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.