Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

PVC presenning och Banner Custom tryckt med foton billiga

  • inre och yttre presenning
  • 20 storlekar.
  • Presenning PVC-belagd polyester - 550gr / m ^
  • Levereras till dig inom 48 timmar.
  • Med öglor för upphängning och bungee stubin (spänning) resistenta
  • Tryckt med bläck eco lösningsmedel
  • hög kvalitet
  • Färgåtergivning och detaljer i dina bilder

PVC presenning 550g


375,05 Kr
Upptäck vår personlig reklam presenning för interiörer som externa händelser. Helt i PVC och förstärkt med glasfiber, vår HD utskrift folie perfekt motstå vittring. Detta lock är tryckt i HD färg eco-solvent bläck på PVC 550 gram med vassa eggar som ger det en makalös robusthet som gör att den kan tvättas med vattenstråle. Njut av vår all inclusive fästsystem med effektivt placerade öglor beroende på storleken på arket och försedd med bungee sladdar - sträcka ut den duk för anbud. Allt ingår! Detta täcker är perfekt för de flesta av kommunikation: reklam gym, kommunikations rum, stå i eller utanför rummet, födelsedag, bröllop, affärsmöten, konferens etc ... Om det behövs, tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd offert.
PVC presenning 550g - 150 x 50 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

För professionellt bruk eller för en familj, skapa en anpassad lock med din logotyp, en personlig bild och text. Denna sanna PVC kommunikationsmedium för användning inomhus eller utomhus, erbjuds här i 4 olika storlekar för att på ett effektivt sätt uppfylla dina behov. Vi kan också producera skräddarsydda insatser, enligt dina önskemål. För detta kan du kontakta oss direkt för en offert!

Den anpassade omslag är ett oumbärligt stöd för företagen. För wrestauration, fastigheter, en idrottsförening eller en närvaro på en mässa, reklam presenning uppmanas överallt! Och nu, med Gravissimo, du kan anpassa enheten själv skapa design och tittar direkt rendering. Med vår online designverktyg, ha roligt att föreställa din kommunikation i morgon!

Banderoller, fönster, inredning eller hänger banderoller, använda denna billiga PVC media för alla dina behov i företagskommunikation. Resistent och tvätt lätt kan detta nya kommunikationsverktyg återanvändas efter behag. Färgbeständigheten är garanterad under flera år, du använder utanför eller innanför.

Välj en anpassad lock, en enda kommunikationsmedium för dina händelser

Detta oftast engagerade och professionella stöd kan också hittas bland er, för dekoration! Du organiserar 30-årsdagen av din man eller 18 år din dotter? Dekorera din trädgård med en jätte meddelanden önskar honom en trevlig födelsedag! Ha kul lägga till roliga bilder tagna med vänner eller under sin semester och skapa en unik överraskning för årsdagen! Vi producerar din anpassade omslag till enheten och du levererar klar att använda. Det återstår är att hitta en plats att hänga den i trädgården! Tänk på det som för en händelse som ett bröllop, en ungkarl eller möhippa eller dop. En trevlig montage av de bästa bilderna av ditt barn, tagen från födseln, kommer att göra en stor dekoration i rummet där dopet sker.

Kommunicera annorlunda med dina kunder eller till dina nära och kära med denna ursprungliga innehavaren. Använd den både utomhus och inomhus. Det kan rengöras mycket enkelt med en vattenstråle att stanna som ny under en lång tid!

Nous vous proposons des tarifs dégressifs à partir de 2 exemplaires identiques (10% de réduction) pouvant aller jusqu’à 30% de réduction ! Profitez de tarifs imbattables et d’un savoir-faire professionnel. Votre bâche publicitaire 550g est imprimée dans nos ateliers, basés à RUMILLY, avec des encres éco-solvant. Elle vous sera livrée rapidement avec les systèmes d’accroches à œillets fournis.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.