Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skapa ditt fotoalbum och din personliga bok

  • fotobok finns i flera format
  • hårt personligt omslag med text och bild
  • Snabb leverans inom 24 timmar till förfogande
  • Online guiden Ingen mjukvara att installera
  • Högupplöst utskrift på glättat papper 250g / m²
  • Inga minimum sidor
  • Antal bilder / obegränsad texter per sida
  • Tydlig prissättning med inga överraskningar: 10,90 € täcker + 1 € per sida
  • Flera teman att välja

Foto Album Sagan


274,18 Kr 10 sidor
(€ 1 sidan +)
Gravissimo erbjuder möjligheten att skapa en personlig fotobok! Du har massor av bilder och i stället för att lagra dem i ett skåp eller på datorn, skulle du vilja kunna titta på mest? Du kan göra med denna klassiska vita fotoalbum. Njut ett dussin mallar tillgängliga för dig att lägga till dina bilder till olika platser (en till sex olika bilder per sida). Du kan också lägga till text i anpassnings områden som avses. Allt kommer att inramas av en fin vit klädsel, elegant och modern. Avslutade fotoramar som snap, skapa din anpassade fotobok med dina bilder tryckta på vitt. Här är ett original- foto gåva för att fånga minnen med familj eller vänner. Gör ditt stora evenemang berättelser och återuppleva de bästa ögonblicken i ditt liv genom fotoalbumet! Du är mer nyligen pappa eller mamma, skapa ett fotoalbum på födelsen av ditt barn, minnen som vi måste fånga och hålla! Ett äktenskap runt omkring dig, här är en stor gåva idé att planlägga sig yourself för det ögonblicket är för evigt inristad i våra minnen. 50 år av din pappa, är detta ett perfekt tillfälle att skapa en bok med honom alla hans käraste minnen i! Skapa ett fotoalbum i liggande format på vit bakgrund. Dina bilder kommer att tryckas på kvalitet glättat papper 250g / m². För att illustrera dina bilder, kan du välja att lägga en text med valet av typsnitt, färg och storlek på skriv. Inbunden är också anpassningsbar. Vi erbjuder ett online-guiden behöver du inte ladda ner någon mjukvara! För denna gåva ännu trevligare, vända familjen. Kom ihåg dina bästa stunder med denna personifierade fotoalbum av dig. Passera denna generation till generation fotobok för dina minnen är fortfarande i din familj och dina barnbarn kan också känna din historia, har din traditionella album bättre se upp.
Foto Album Sagan - 30 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Foto Album Classic Black


274,18 Kr 10 sidor
(€ 1 sidan +)
Håll dina favoritbilder på en tidlös stöd med denna klassiska svart fotoalbum. Njut av värmen och elegansen hos detta album modell där en svart bakgrund kommer att tillämpas på alla sidor, från ram dina bilder med modern och sublimerar dem. Fotoboken kan skapas snabbt och enkelt via vår online designverktyg. Ett effektivt och originellt sätt att hålla minnen som du inte vill se försvinna. Njut av kvalitet fotoalbum till fyndpriser! Dina bilder kommer att tryckas på glättat papper (ytvikt 260g / m2). Med Gravissimo när Köpet är inga överraskningar tariffen tydlig och omfattar alla alternativ: Hard personliga omslag, tjockt fotopapper, blank yta. Frakten är gratis inom 7 dagar och i nödfall, för en sista minuten present, kan du få din personliga fotoalbum inom 48 timmar. Skapa en anpassad fotobok genom att lägga till egna bilder och text på varje sida. Vi erbjuder ett brett utbud av mallar och layouter som du kan välja för varje sida som du har dina bilder. Helsida i monterings peeling blandar mode collage eller scrapbook, eller mosaik, dina personliga bilder kommer att belysas på bästa möjliga sätt med den svarta bakgrunden finns på detta album modell. Erbjud detta personlig gåva till din mamma för nästa mors dag och överraska henne! Använd detta original fotograferar objekt för att skapa en klippbok som kommer att hålla mycket länge. Skapa ett fotoalbum har aldrig varit så trevlig med layouter som vi erbjuder. Den svåraste delen kommer att välja ut bilder som du väljer att lägga till denna fotogåva. Utöva din kreativitet och fantasi genom skapande verktyg på nätet!
Foto Album Classic Black - 30 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Ge dig ut på äventyr i fotoboken. Upptäck denna nyhet i Gravissimo som låter dig skapa din egen personliga fotoalbum. Denna bilderbok är att erbjuda personlig gåva för tillfällen: Baby födelsen årsdagen möte, jul, resa till den andra änden av världen ... Så många skäl att vilja hålla dina minnen på ett enda stöd och praktisk. Skapa ett fotoalbum har aldrig varit så enkelt och snabbt! Ha kul och njuta av resultatet i ett ögonblick genom vår online programvara för att skapa. Lämna utrymme för din kreativitet och föreställa sig en unik fotobok!

Idag tar vi flera bilder per dag, antingen med en digital kamera och nu med den senaste generationens smartphones som erbjuder kvalitet digital fotografering lika. Seden objektet är det bästa sättet att ge liv åt dessa bilder och kan beundra varje dag. Oavsett om du väljer en anpassad skal, mini fotobok eller ett fotografi klistermärke XXL, du finner nöje i att föreställa sig ett original stöd för dina mest vackra porträtt eller familj semesterminnen. De bästa bilderna som du har tagit kommer att utvecklas och underhållas med dessa anpassade objekt.

Erbjuder personlig fotobok av Gravissimo

Skapa en unik bok med många möjligheter för layout och teman som vi erbjuder. I själva verket kan du välja hur många sidor som bäst passar dina behov. På Gravissimo, utan extra kostnad sidor, kommer ditt fotoalbum innehåller endast två sidor eller 10 sidor till exempel. Denna bildobjektet kommer att komplettera din samling av fotopresenter. Passa på att upptäcka och erbjuder även en personlig mugg eller en bild kudde.

Njut av bästa kvalitet till låga priser! Dina bilder kommer att tryckas på en satin glättat fotopapper kvalitet, med en vikt 250g / m². Vi har valt för en typ av satin kvalitetspapper och använder en Kodak skrivare för att göra ljusa och sanna färger.

Och du kan sätta en hel del skott på detta album, är antalet bilder per sida obegränsat! För att illustrera dina minnen, kan du välja att lägga till text med valet av typsnitt, färg och storlek på skriv. Detta gör att du kan bildtext och klargöra när du spelar ditt fotoalbum bok. Inbunden är också anpassningsbar (ytterkant). För att få din fotoalbum att vara bäst, kan du välja ett tema som kommer att ge en extra charm till dina bilder. Upptäck en födelsedag tema, tillagda foton, födelse eller Alla hjärtans dag att förklara din kärlek till din flickvän eller fru.

Dela personlig fotoalbum med familjen

För detta personlig gåva ännu trevligare, vända familjen. Njut av dina vackraste semester minnen med dina barn, dela de vackraste ögonblicken i ditt bröllop med dina vänner eller ens ihåg denna underbara resa du har gjort med familjen i sommar! Gör en fotobok om händelserna i ditt liv (tillbaka till skolan dina barn, födelsedag ...), som du kan hålla i många år och du kan ge dina barn när de växer upp, så att de kan också dela dem med sina barn senare. Gör ett original födelsedagspresent har aldrig varit enklare tack vare den personliga fotoalbum! också tänka på det för en julklapp ovanligt att remémorera du alla bilder tagna under det gångna året. Och för fars dag, skjut alla stunder med din man och hans barn sedan födseln.

Vrid de stora ögonblicken av ditt liv i en speciell fotobok i bilden, hade din traditionella album bättre se upp! Inga fler rädsla för att förlora dina personuppgifter på din smartphone, dator eller extern hårddisk. Var noga med att ha tillgång till dina fotominnen käraste tack vare den personliga fotoalbum Gravissimo. Och om du har ett foto skott av hjärta, använd locket foto! Och om du vill se visas i helskärm i vardagsrummet, prova sidan av eller foto våra fästen på duk för väggdekoration XXL!

Gravissimo erbjuder en leveranstid oslagbar! Ditt fotoalbum kan levereras till dig om 24 timmar (om beställningen är placerad före kl. 12.00). Leveransen kommer att vara Express inom 3 dagar. Så, inga dåliga överraskningar när du slutför din beställning. En kvalitetsfotobok med anpassningsbart hårt lock och glättat pappersvikt 250g / m² för 1 € per sida, du hittar inte bättre någon annanstans! Fotoutskrifter har varit vårt jobb i nästan 10 år, så lita på oss och du kommer inte bli besviken!

Andra gåvor kategorin "personlig Gava" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.