Wall klistermärke design och ursprungliga inredningen till färgad självhäftande


Upptäck Mycket Origin väggdekorationer. Ett brett Urval klistermärken AV in Olika i Mängd Ämnen SOM paris, sport, ENS natur Eller zen Atmosfar.

Skapa en personlig klistermärke

127,46 Kr
- 5 röster
1 kommentar
173,31 Kr
- 21 röster
1 kommentar
457,58 Kr
- 25 röster
4 kommentarer

Utnyttja vår expertis inom väggdekorationer med ett brett urval av kvalitets vinyl. Om du vill göra en originell present till en av dina barn, din fru eller far som vill byta sin väggdekoration lätt, varför inte erbjuda en gåva Deco består av en väggdekoration och design? Faktiskt, våra högkvalitativa lim har fördelen av att vara inställd genom att trycka på en vertikal yta. Och en dekorativa sticker används för att ändra stämningen i ett barns sovrum eller kök så ofta du vill. Beroende på ålder och smak av ditt barn, kan du erbjuda en gåva ett barn klistermärke eller en vägg fris kan representera djur såsom får, en räv, en katt som gäspar, en nallebjörn klistermärke, eller chick klädd i en vinterskrud (denna typ av modell säkert roa en hel eller en pojke mindre än två år). Om din son älskar naturen, kan du erbjuda den som dekor gåva gräs representativa modeller eller blommor som ser bra ut på lister av hennes rum. Andra modeller finns på vår hemsida representerar fjäril, blommor, citationstecken, eller träd befolkade parakiter, kokospalmer, bambu, baobabträd där många andra typer av växter. Alla dessa decodesign klistermärken låta ditt barn att ge sitt rum en känsla av en verklig naturpark genom att lägga till ett original tapeter. Och om du letar efter en födelsedagspresent, välj en baby klistermärke som kommer att medföra en touch av sötma att dekorera sitt rum. Om du gillar atmosfären i Nordpolen, välja ett klistermärke som är befolkade is dekoration av två pingviner, en tätning och en val. För en rolig heminredning i badrummet till exempel! Du kan också välja ett kök klistermärke som du kan hålla på väggen i diskmaskinen. Upptäck också våra kylskåp lim modeller som kommer att ge färg i familjens kök.

En vägg klistermärke för en ursprunglig dekoration i ditt hem

För sportentusiaster män lag och i synnerhet fotboll, erbjuder en sport vägg klistermärke som representerar en stoppnoggrannhet vakta ett skott på mål, en rugbyspelare vrida en uppsats eller en basketspelare scoring en vacker korg. En annan klistermärke modell klistermärke som representerar en tennisspelare på sig en röd undertröja, orange, gult eller lila kommer säkert att behaga en man brinner denna sport. Andra modeller (att sätta på en dörr, vägg eller fönster) representerar sporter som basket, golf, skateboard, dans eller karate. För att hjälpa slutföra sportig atmosfär i ett rum pojke, kan du också erbjuda en dekorativ kit visar en rutig flagga, en trofé, gymnastikskor eller en rugbyboll i väggdekoration. En dekorativa sticker kommer säkert att tilltala din fru om hon älskar de stora resor som avslöjar fascinerande platser. Så, om hon hade en New York vistelse som lämnade honom en exceptionell minne eller om hon drömmer en dag att gå, en unik lim som representerar Frihetsgudinnan säkert kommer att göra honom lycklig. Det kommer att bli densamma om din tonårsdotter vill sätta i sitt rum sticker sticker mana monument i Delhi eller London. Hans smak för upptäckt av främmande länder kan också fyllas med ett bindemedel på Deco som omfattar afrikanska eller kinesiska ordspråk med självhäftande bokstäver. Om du har beundran för stjärnorna i filmen eller låten, kommer en personlig klistermärke påminna om de betydande fördelar på din favorit stjärnor. Det är samma sak när det gäller tecknade hjälte vägg klistermärke för ditt barn kommer att vilja vara i sällskap med sina favoritkaraktärer i hans personliga universum. För proffs, också upptäcka våra lim du anpassa reklam för att få ett klistermärke med logotypen för ditt företag. Utskrift och skära din vägg dekal produceras direkt i våra verkstäder, baserade i Marseille. Våra självhäftande produkter är tillverkade i Frankrike från en hög kvalitet vinyl som garanterar en enkel installation och en mycket god stabilitet över tiden.

Andra gåvor kategorin "Anpassad örhängen guldpläterade" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.