Accessoarer-fönster med ditt foto eller logotyp
Skydda och rengör dina glasögon med anpassade tillbehör såsom torka, ett mål eller påse.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
99,95 Kr
- 9 röster
3 kommentarer
63,27 Kr
- 97 röster
114 kommentarer

Hur man gör en ursprunglig närvarande för en person som bär glasögon? Svaret är absolut på Gravissimo! För i personliga presenter, kommer du att hitta ett glasögonfodral ram eller torka foto vackert.

Vet du något vid det här laget, en present i samband med mors dag, en födelsedag eller ett rack, det är en riktig pussel och eftersom åren går, ju mer du kämpar för att hitta den ursprungliga gåva som kommer att flyga till den person som du erbjuder det. Du har provat allt, prylar, prydnadssaker, kläder och nästa händelse, vi måste vara fantasifulla och du gräver lite mer hjärna för att hitta en bra idé som kommer att se i praktiken. Om du confiiez ditt pussel och din oro till en webbplats vars uppgift är just att vara kreativa och originella. En webbplats av guld så som kommer att erbjuda det ursprungliga personlig gåva som kommer att gå bra: Personlig glasögon tillbehör.

En anpassad fönster tillbehör kommer att vara ett original och prisvärd present att tillfredsställa din mamma eller din bästa vän!

När det gäller anpassade fönster tillbehör, är fallet verkligen en stor gåva idé. Först, eftersom det är en gåva som du vet att han inte kommer att delas av den person som du gör det. Sedan, eftersom du känner personen genom hjärta, smaker, färger, passioner. Det kommer därför inte att bli mycket svårt att välja en anpassning som perfekt matchar sina önskningar. Eller du väljer en microfiber att skräddarsy med ett foto förena dig med den person eller en plats varmt om hjärtat eller hans. Det är inte alltför svårt att hitta bilden eller design som går bra och när du har valt det, helt enkelt skicka den till Gravissimo som mycket snabbt kommer att förbereda de mest personliga våtservetter. Och att hitta en annan identisk detta kommer det ser bra ut!

Ett litet pris, kommer dessa originalföremål att erbjudas flera medlemmar av din familj eller beställas i stora mängder för att tillfredsställa dina vänner, dina kunder eller anställda.

Andra gåvor kategorin "Kläder Anpassade kläder" kan intressera dig:

Accessoarer för teleskop för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.