Om Upptäck vår framgång

konceptet

Gravissimo är ett projekt som inleddes 2007 av två Web Entreprenörer i södra Frankrike (Marseille specifikt), vilket företaget Si-Creative föddes.

Efter att ha hittat en ofullständig erbjudande på marknaden för försäljning av smycken och gåvor, har vårt lilla team designat den här butiken, tillgänglig endast på Internet, att erbjuda unika presenter till rimliga priser och naturligtvis anpassas.

Med tiden har sortimentet utökats för att bättre möta dina förväntningar med hunden tag hängsmycken, Zippo tändare, nyckelringar, medaljonger och animaliska pennor, fall för bärbara datorer och tabletter, t-skjortor, canvas tavlor och många andra saker ...

För att kunna erbjuda de bästa förmåner och tjänster, har vi skapat en trollkarl, intuitiv och kul, så att du kan göra din egen personalisering och att se resultaten (foton, bilder, texter och symboler ... allt passera).

Med mer än 100 000 kunder till vår kredit, vet att personliga presenter, vi känner väl ämnet!

Av alla dessa år såg Gravissimo en sann framgångssaga och för att vi tack.

vårt team

Team Gravissimo
Ursprungligen från Gravissimo, från vänster till höger : Nil, Silvin, Lydie

Vårt team följer dig och skämmer bort dig från din ankomst

Silvin : ursprungligen projektet är det piloten i planet (även om han föredrar bilar). Han hade idén och kunde välja rätt tidpunkt att erbjuda personifierade gåvor. Han arbetar på utformningen av butiken, försäljare och övervakar med Nile produktion, skicka och spåra beställningar.

Nil : co-pilot, tar han hand om (den) webbplats (er), servrar och allt är lite teknisk (php, js, SQL och andra akronymer barbarer). Utan honom, är detta inte längre "On Target", men "Rätt i väggen". Han tillbringar det mesta av sin tid på sin dator men fortfarande uppfyller alla dina problem. Han övervakar också marknadsföring, inklusive SEO för vår e-butik på nätet.

Sophie : ansvarig för kommunikation men också kundservice, är det den vänstra armen av Nilen och Silvin och stöd (bokstavligt och bildligt) i ledningen av företaget varje dag. Oh ja, korrigerar det också våra misstag (vi inte göra mycket men faktiskt trevligt)..

Zoé : den är ansvarig för produktionen etsning. Alltid leende och vänlig, ger det en konstig stämning i studion och är stolt över sin alltid noggrann och effektiv.

Jennifer : Hon ansvarar för utskriftsproduktionen vid sidan av Teddy. Hon behandlar personliga gåvor som skrivs ut. (Quasi) Perfekt, hon är effektiv och alltid på rendezvous. Det hjälper också vid sublimering när det finns många beställningar.

Teddy : Han var ansvarig för produktionen sublimering och hanterar hela produktionsteamet production.Responsable han styr allt som händer för att förbättra processen. Hans specialitet är lagerhantering och lagring (det är lite manisk vid kanterna). Det bär alla dina produkter, alltid på gott humör och musik.

Aude : Det är vår kommunikation assistent och berätta lite om scener Gravissimo, och naturligtvis kommer att hålla dig informerad om alla nyheter. Hon är också involverad lägga till nya produkter till butiken, beskrivningar av kategorier och redaktionell optimering.

Att göra en Marseljäsen

Gravissimo à Marseille

Gravissimo är varumärket Si-Creative, ett familjeföretag som får sin energi från solen i Provence.

Att utveckla företaget, har våra två små hjärnor hålls intakt relationen och förtroende de har fått och som var, och fortfarande är, framgång Gravissimo.

Vi erbjuder gravyrmaskiner (laser och slagverk), High Definition skrivare, pressar och sublimering råna pressar som körs i full fart genom en blandning av teknisk kompetens och know-how. Resultatet: varje beställning görs på våra lokaler är ett unikt, vår mästerverk, din tillfredsställelse.

vår lokala

Gravissimo Engraving Verkstads

våra lokaler som ligger i 2: a distriktet i Marseille, nära den historiska stadsdelen Panier och Euroméditerranée, förändras, omfattar både vår produktion, leverans av dina beställningar och kontor. Därför kan vi garantera lyhördhet och total flexibilitet i hanteringen din order.

Även om vi skulle älska att möta våra kunder, kan vi för närvarande inte ta emot allmänheten i våra lokaler (för regulatoriska och säkerhetsfrågor). Men oroa dig inte, vi alltid svara på dina samtal och e-post. Och om en dag öppnar vi en fysisk butik (i Marseille naturligtvis), kommer du att vara den första informeras och uppmanas att komma och diskutera "gåva" över en kopp kaffe!

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.