i Sverige
-10% från 3 produkter med koden

Personlig hoodie tryckt eller broderade med ditt foto


Laga mat med en personlig förkläde med ett foto av dina kulinariska bedrifter med ett meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet
136,63 Kr
- 132 röster
65 kommentarer
164,14 Kr
- 106 röster
28 kommentarer
173,31 Kr
- 40 röster
21 kommentarer
136,63 Kr
- 35 röster
15 kommentarer
228,33 Kr
- 17 röster
3 kommentarer
228,33 Kr
- 16 röster
3 kommentarer
265,01 Kr
- 31 röster
5 kommentarer
265,01 Kr
- 24 röster
2 kommentarer
154,97 Kr
- 18 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 28 röster
4 kommentarer
200,82 Kr
- 13 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 3 röster
1 kommentar
182,48 Kr
- 21 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 8 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 12 röster
2 kommentarer
200,82 Kr
- 15 röster
1 kommentar
200,82 Kr
- 13 röster
1 kommentar
512,60 Kr
- 14 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 15 röster
1 kommentar
265,01 Kr
- 22 röster
1 kommentar

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Custom förkläde för varje tillfälle

Ta fram ledare i dig med en personlig förkläde! Skapa, i ett ögonblick tack vare vår online guiden broderade eller tryckt modell som kommer att imponera på dina gäster genom att lägga till ett foto, förnamn, initialer eller logotyp som du vill.

En gåva för kvinnan som behagar utan tvekan farmor och mödrar vill vi tacka med anledning av mors dag eller farmödrar för sin goda mat. Låt segla din fantasi och ladda upp en bild av dina bästa muffins eller lite kärleksfull och giriga text dina barns teckning eller barnbarn, ... Skapa din fru förkläde med en huller om buller foto och följa med honom till en av våra personliga fotopresenter som magisk mugg, t-tröjor eller foto på duk. Oavsett om du vill bo i en värld av matlagning med en trasa och personliga servetter, kök handske, broderade toque eller en bild matta, eller om du föredrar att välja ett dekorativt objekt som gatan undertecknar, iPhone skal, anpassad kudde eller fotografi utskrifts Gravissimo erbjuder ett brett utbud av personliga presenter.

Ditt barn älskar att tillbringa tid i köket med dig eller hans farmor? Sedan utrusta det också en trevlig personlig förkläde, tryckta med en bild av hans bedrifter eller broderade med hans namn. Ett brett urval av färger och modeller gör att du kan hitta i köket förkläde barnet är bäst för honom, oavsett hans ålder. Vår favorit är barnet modell målning förkläde! Förutom ett broderi som gjorts av vårt team, kommer din lilla flicka eller pojke lägga sin personliga kontakt med de medföljande färgtuber. Tvättbar med vatten, kommer det att rengöra på en blinkning och skulle kunna användas för en lång tid, tack vare sin fantastiska kvalitet!

Kock eller trädgårdsmästare, upptäcka våra anpassade kök förkläden

Polyester förkläde vit eller svart förkläde att anpassa också vara en perfekt present till en modern man som gillar matlagning. Prydd med en bild av hennes mest framgångsrika maträtt en humoristisk fras eller roligt, en komplimang, en uppmuntran eller kommer han vara stolt över att bära sin sommelier förkläde med din skapelse och kommer att ta över nöje att laga mat upp läckra måltider. Tänk också om din pappa för fars dag eller hans födelsedag. Han som älskar kvällar med vän kommer aldrig att lämna sin nya grill kit med broderad förkläde. En hoodie man hör gåva idéer som kommer att markera sprit!

yrkesverksamma restaurering tror marknadsföring kommer att klä sig och deras team vid tecken på anläggningen för att skapa en vacker affärsenheten och en mycket företagspresentation. Cook, partiledare, sommelier eller server, kommer alla att hitta den anpassade skyddskläder modell som bäst passar deras verksamhet! Välj dessa personliga gåvor att överraska dina gäster på en händelse. De kommer att känna snabbt in i huden hos en stor ledare med vår broderade mönster och improvisera blått band en dag i matlagningskurs. Gå med i en matlagning byxor, spirande kockar kan utöva sin talang utan att riskera att bli smutsig! Bland våra kökskläder och hushållspapper, också upptäcka vita kök jacka broderi, som en jumper eller blus, för original arbetskläder och kvalitet.

Upptäck också 100% broderade bomull förkläden för trädgårdsmästare eller blomsterhandlare. Dekorerad med en fin symbol, denna idé broderade kostym både en individ som en professionell. Vi erbjuder volymrabatter baserade på volym beställt. För större mängder, kontakta oss för en offert!

Erbjuda ett original personlig förkläde ut med ett foto eller broderade med ett namn

Vårt sortiment av produkter billiga och anpassning kommer i många olika färger och mönster för din njutning. Din monogram motstå tvättar genom tryckprocessfärg impregnerat i materialet och vår höga kvalitet och hög hållfasthet broderi. Du kommer att ha roligt att göra en egen personlig gåva gjorda för vår online-verktyg, så vänliga och intuitiv!

Ett personligt förkläde är en originell och praktisk present att ge till jul, för ett parti eller en inflyttnings. Det kommer att locka hela familjen (man, kvinna, barn) och både amatörer och proffs! Spricka för en kvinna eller ett barn förkläde och gjort nöjen omkring dig med något nyttigt varje dag.

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.